مامانم اینا رفتن سفر بعد زن داداشام رفتن ناهار غذا درست کردن خونش من فاصلم بیشتره باهاشون ،به من ساعتای ۹و نیم زنگ زدن که ناهار بیا خونه مامانشون منم شوهرم نبود و واقعاً موقعیتشو نداشتم گفتم به چه دلیلی نمیتونم بیام اونا نگفتن حالا شب بگیریم که تو هم باشی شما باشین بهتون بر نمیخوره؟چجوری باهاشون رفتار کنم
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انتظاروتوقع بیجاازدیگران فقط سبب ناراحتی خودت میشه من خودم نه برای خواهرم نه زن داداشم نه خواهرشوهر ...
نه مجبور نبودن حتی مادرم خونه هاشو تمیز کرده رفته همچین طفلیم نیستن هیشکیم بهشون نگفته برید ناهار درست کنین بخورین اینکه خونه مادرم بوده و واینیتادن همه جمع شیم منو ناراحت کرده
براي چي وقتي صاحبخونه نيست رفتن اونجا به وسايل آشپزيش هم دست زدن ؟
حالا اين به كنار، ولي وقتي از صبح زنگ زذن بهتون يعني ميخواستن باشين غذا هم كه ذرست كرذن ،نميشد بمونه كه، حالا گفتي نميشه گفتن پس شب مينذازيم برنامه رو
فكر كنم عروستون خيلي احساس خودي بودن با شماها داره كه راحت ميره خونه مادرشوهر اشپزي هم ميكنه سر همين بدل نگيرين چون ميخواسته دورهمي با شماها باشه خواهرت هم كه رفته
نه مجبور نبودن حتی مادرم خونه هاشو تمیز کرده رفته همچین طفلیم نیستن هیشکیم بهشون نگفته برید ناهار در ...
دوست داشته
کلفت توکه نیست
دووووسسسستتتتت داشته
میفهمی
اصلاازتوبدش میادقصدش ناراحت کردن توبوده
خوب کاری کرده
حالابرویه تایپیک ازمن بزن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣