2777
2789
عنوان

بچه ها زنداداشام دیروز خونه مامانم بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2334 بازدید | 91 پست
برام جالبه کاربران میان نظر چرت میدن و میگن دنبال زیر بغل ماری و.....خب این موضوع واقعاً به آدم برمی ...

آها

هرکس به حماقت طرف بگه کارش درست خوب گفته

بقیه  چرت میگن؟!😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬

احترام به تونیومده که بیایم جوابت روبدیم

بروخواهرجان سرصبحی خواهرشوهربازی درنیار

سردخترت نیاد

بروچای دم کن آروم بشی بعدمجددبیااززن داداشت بنده خدات بدبگو

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظاروتوقع بیجاازدیگران فقط سبب ناراحتی خودت میشه من خودم نه برای خواهرم نه زن داداشم نه خواهرشوهر ...

نه مجبور نبودن حتی مادرم خونه هاشو تمیز کرده رفته همچین طفلیم نیستن هیشکیم بهشون نگفته برید ناهار درست کنین بخورین اینکه خونه مادرم بوده و واینیتادن همه جمع شیم منو ناراحت کرده

🌸🌸
بله نمیتونن اونام خونه خودشون که نبودن خونه مادرم بودن

چقدر زندگی رو سخت گرفتی.... خب اون دوست داشته اون لحطه و اون ساعت بگیره. واقعا درک نمیکنم. احساس میکنم توقعت یکم بالاس. رفتم تامیکاتو خوندم. کمترش کن تا خودت در ارامش باشی

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
خب نرفتی مثلامن شوهرم تنهانمیزارن برم جایی نرفتم ببین درکل الکی ناراحتی بروشکلات تلخ بخورخوب ...

من ارده شیره که میخورم بیخیال بیخیالم هیچی ناراحتم نمیکنه . حالا ی شب سردی بخورم خواب ندارم .به نظرت گرمی همیشه باید بخورم ؟

براي چي وقتي صاحبخونه نيست رفتن اونجا به وسايل آشپزيش هم دست زدن ؟ 

حالا اين به كنار، ولي وقتي از صبح زنگ زذن بهتون يعني ميخواستن باشين غذا هم كه ذرست كرذن ،نميشد بمونه كه، حالا گفتي نميشه گفتن پس شب مينذازيم برنامه رو 

فكر كنم عروستون خيلي احساس خودي بودن با شماها داره كه راحت ميره خونه مادرشوهر اشپزي هم ميكنه سر همين بدل نگيرين چون ميخواسته دورهمي با شماها باشه خواهرت هم كه رفته

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نه مجبور نبودن حتی مادرم خونه هاشو تمیز کرده رفته همچین طفلیم نیستن هیشکیم بهشون نگفته برید ناهار در ...

دوست داشته

کلفت توکه نیست

دووووسسسستتتتت داشته

میفهمی

اصلاازتوبدش میادقصدش ناراحت کردن توبوده

خوب کاری کرده

حالابرویه تایپیک ازمن بزن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من ارده شیره که میخورم بیخیال بیخیالم هیچی ناراحتم نمیکنه . حالا ی شب سردی بخورم خواب ندارم .به نظرت ...

گرمی ک خوبه اما زیادیش کبدت رو حساس میکنه. این ک کلا سردی نخوری همش بخای گرمی بوخوری. 

نه مجبور نبودن حتی مادرم خونه هاشو تمیز کرده رفته همچین طفلیم نیستن هیشکیم بهشون نگفته برید ناهار در ...

اوووه خواهر بخواي براي هر حركت مردم ناراحت شي كه پير ميشي ، بيخيال بابا

براي چي وقتي صاحبخونه نيست رفتن اونجا به وسايل آشپزيش هم دست زدن ؟  حالا اين به كنار، ولي وقتي ...

اونکه رفته خونه مادرشوهرش شایدخودمادرشوهرش راضیه

شایدازشهرستان رفته اونجا

اونش به مادرشوهرربط داره

واقعامادخترانبایدبین مادرمون وزن داداشمون دخالت کنیم

من ارده شیره که میخورم بیخیال بیخیالم هیچی ناراحتم نمیکنه . حالا ی شب سردی بخورم خواب ندارم .به نظرت ...

ارده شيره ادمو بيخيال ميكنه؟

کی خونه مامانت بوده که زنداداشات اونجا رفتن؟همه ظهر اونجا جمع شده بودن چون تو نبودی خونه هاشون میرفت ...

مادرم نبوده خودشون رفتن اونجا نباید همه جمع شن به نظرت؟ خونه مادرمه خونه غریبه نیست خونه خودشونن میست

🌸🌸

اگر خونه مادر تو هست خونه مادر همسر اون هم هست.