2777
2789

مامانم اینا رفتن سفر بعد زن داداشام رفتن ناهار غذا درست کردن خونش من فاصلم بیشتره باهاشون ،به من ساعتای ۹و نیم زنگ زدن که ناهار بیا خونه مامانشون منم شوهرم نبود و واقعاً موقعیتشو نداشتم گفتم به چه دلیلی نمیتونم بیام اونا نگفتن حالا شب بگیریم که تو هم باشی شما باشین بهتون بر نمیخوره؟چجوری باهاشون رفتار کنم

🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره

الان مادرت ایناخونه شون بودن؟!

خب درست کرده گفته توهم بیا

نازآووردی ناراحتم هستی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بیخیال باش

من شرایط سختی دارم حداقل دوست داشتم احترام بذارن و بگن این جایی نمیره بذار وایستیم شب بیاد ،در ضمن خواهرمم همونجایه به اونم صب نگفتن غذارو گذاشتن بعد گفتن بهش ولی اون شرایطشو داره رفته 

🌸🌸
اینم بگم اگه مامانم مهمونی بگیره وایمیسته تا مهمون جمع شیم بعد مهمونی بگیره اینا فقط به فکر خودشونن

خب توبروخونه مادرت درست کن زنگ بزن بیادطفلی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
😐😐😐دنبال زیر بغل ماری  خب دعوتت کردن دیگه نرفتی

🤣🤣🤣🤣🤣

والا

همینوبگو

من شرایط سختی دارم حداقل دوست داشتم احترام بذارن و بگن این جایی نمیره بذار وایستیم شب بیاد ،در ضمن خ ...

اوم قطعا کارشون اشتباهه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه