2777
2789

شوهرم قبلا تو دعوا چكش ورداشت ميخواس منو بزنه الان راه دور سركاره الان ازترس اينكه يه دفعه بلايي سرم بياره خوابم نميبره چيكار كنم اروم شم😔

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حست و میفهمم این حس ناامنی 💔💔💔💔

خيلي حس بديه از درون دارم منفجر ميشم 

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
الان که نیست بگیر راحت بخاب خب🌹

🙂از فكر اينكه بكشم ترس ورداشتم خواب از سرم پريد😔

عزیزم😔متاسفم واست دعامی کنم ان شاالله درپناه امام حسین باشی

قربونت مرسي از دعاي قشنگت❤️

عزیزم تو دعوا بوده دیگ حلوا ک خیرات نمیکنن تو دعوا 

همیشه قرار نیس اینجوری باشه ولی اون حس مزخرف کوچیک شدن رو درک میکنم

منم ی بار همسرم تو دعوا اونم سر ی چیز خیلی مزخرف و الکی ی دفعگی کمربند کشید و چنان محکم با طرف سگگ کمربند زد رو دستم ک سگگ شکست خورد رو استخوان دستم و هنوز بعد چند ماه اون قسمت دستم ورم داره  خدایی اون لحظه خیلی بهم بر خورد 

قربونت برم درک می‌کنم خودم بارها تجربه کردم تا مدتها حتی کنارش خوابیدن برام وحشتناک بود 

خدا نكنه

خيلي😭😔