الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خواهرمم حمله پنیک بهش دست میده چندماهه. رفته دکتر الان خوبه دیگه تجربش نمیکنه، اگه هم ماهی یه با ...
ببین دارو داره و اینکه شرایط زندگی خیلی مهمه اگه شرایط زندگیش خوب باشه یه مدت دارو بگیره و ورزش کنه و تراپی بره درکنارش خوب میشه اما اینجا ایرانه بدبختی گلومونو گرفته دو دستی ما هیچ دلخوشی انگیزه ای برای ادامه نداریم همش بدبختی رو بدبختی میاد معلومه ادم خوب نمیشه قرصو قط کنه برمیگرده الان بمن پاروکسیتین داد دکتر دوسال خوردم خییلی خوب بودم الان نصف کردیم باز برگشته
نه اصلا اوضاع زندگی خوبی نداره. تقریبا همیشه استرس و نگرانی داره و بی پولی....اینجا ایرانه چه کسی او ...
حداقل یه دلخوشی ام داشته باشی میتونی خودتو بند کنی به این دنیا ولی همونم نداریم هی ام بمون گفتن ناشکری نکن نگو ریختیم تو خودمون شد مریضی از همه جامون زد بیرون