2777
2789
عنوان

بی خوابی استرس و اضطراب ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 5016 بازدید | 47 پست

ورزش خیلی خوبه 

دورهمی دوستانه و خانواده خیلی خوبه

حرف زدن با خدا خیلی خیلی خیلی خوبه 

عین یه دوست با خدا حرف بزن بگو منو ازین دنیا نبر من از مرگ میترسم بگو منو ازین فکر ها نجات بده با خدا دوست شو 

تا آروم بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خوبه عوارض نداره مثلا وابسته بشی دیگه یه شب نخوری حالت بد بشه اینطوری نیست؟

نه عزیزم نسبت به داروهای دیگه عوارضش خیلی کمتره من سرترالین و اس سیتالوپرام خوردم اصلا بهم نساخت اما ونلافاکسین عالی بود راحت هم گذاشتم کنار 

.

درمورد روانپزشک نمیتونم پیشنهادی بدن بهت  اما راجب مرگ انقدر بد فکر نکن .بخدا بعدا دنیای بهتری ...

نمیدونم برا همینه فکر میکنم آدم خوبی نیستم در صورتی که هرچی فکر میکنم کاربدی انجام ندادم و خوب نمازامو نخوندم کلا یجوری حسم خیلی انگار حذف شدن از این دنیا برام سخته و قابل درک نیست😭

فکر کنم حمله پانیک باشه... پیش یه روانپزشک خوب برو و درمان شو... نماز هم بخون اگر نمی‌خونی شاید ال ...

اره چند جا بهم گفتن اگه ارتباطتو با خدا قوی کنی شاید حالت بهتر بشه آره شب که حالم بد پیش دکتر رفتم گفت حمله پانیکه

چرا یه دختر ۲۰ ساله باید به فکر مردن باشه ؟! تو اول راه زندگی هستی با این افکار  داری خودت و بی ...

نمیدونم خودمم میگم واسه چی باید این فکرو بکنم آخه میدونین افتادگی دریچه میترال دارم و هروقت درد میگیره حس میکنم الانه که بمیرم به دکتر گفتم زیاد نگرانی وجود نداره اما من میترسم خیلییی زیاددد

عزیزم مرگ که ترس نداره   دیدتو عوض کن مثله  یه سفر هیجان انگیز و زیبا مثله حسِ پرواز ،س ...

مرگ درکش سخته جدی که اونور چی میشه آیا واقعا آدم درستی بودم تو زندگی و ا هنگام مردن دردی که بهم وارد میشه چطوریه میترسم

توام همینطور برو بالا ببین چی گفتم انجام دادی نتیجه نگرفتی بیا فحشم بده

انجام دادیم خواهر والا فکر نکن ما هم بی ایمان بودیم فحشم تو سایت عمومی درست نیس نی نی یار شب میاد میبندتم 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
فقط خودت کمک خودت بکن، اراده ی اینکه من باید خوب بشم. و اینکه همه قراره بمیرن ، فقط من نیستم که میمی ...

میدونم همه یه روزی میمرن اما چجور تصور کنم آخه یه چند وقت هم بود خیلی خبر فوت یکی میومد و واقعا به هم ریختم

مرگ درکش سخته جدی که اونور چی میشه آیا واقعا آدم درستی بودم تو زندگی و ا هنگام مردن دردی که بهم وارد ...

والا هر کیم مرده اول دَک و داغون شده بعد مرده حالا نمیفهمم چرا میگن زیباست والا همینا که میگن زیباست پاش بیوفته هر کاری میکنن تا از مرگ فرار کنن اصن معلوم نیس آدم چه بر سرش میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سلام منم عین تو بودم با فکرایه وحشتناک  تازه یه دخترم دارم اگه بمیرم بی مادر میشه اون دنیا تر ...

مرسی ممنون از راهنماییت ایشالا خدا به منم کمک کنه دعا میکنم و از دفعه نمازامو میخونم ایشالا که خدا به دادم برسه