من چند مدتیه بر اثر خیلی چیزا نمیتونم روی محیط باشم و تمرکز و دقت داشته باشم . کلا از اول صبح بیدارم ذهنم درگیره تا آخر شب به زور درس میخونم خیلی سختم شده ولی نمیدونم چیکار کنم معدل ام هم خیلی بالاست استرس و اضطراب و عصبانیت هم درونم خیلی زیاده
من چند مدتیه بر اثر خیلی چیزا نمیتونم روی محیط باشم و تمرکز و دقت داشته باشم . کلا از اول صبح بیدارم ذهنم درگیره تا آخر شب به زور درس میخونم خیلی سختم شده ولی نمیدونم چیکار کنم معدل ام هم خیلی بالاست استرس و اضطراب و عصبانیت هم درونم زیاده سر کلاس هم نمیتونم درس گوش کنم مدام تمامی آهنگ ها و غیره تو ذهنمه غم دنیا تو سرمه و ..... شام و ناهار و خواب خیلی بده
استرس غیر قابل تحمل داری؟ و روحیه ت چطوره؟ مشکلات ارتباطی داری؟
بله ، روحیه ام بشدت داغونه مخصوصا این دوهفته حالم بشدت خرابه و بدتر شده . ارتباطم خوب نیست دوستی ندارم و بیشتر هنگام صحبت با آدم ها خونواده ام جلو میدم یا میخوام صحبت کنم استرس شدیدی میگیرم نمیتونم خوب صحبت کنم .
بله ، روحیه ام بشدت داغونه مخصوصا این دوهفته حالم بشدت خرابه . ارتباطم خوب نیست دوستی ندارم و بیشتر ...
عزیزم با این اوصافی که شما گفتید حس می کنم نیاز به چند جلسه روانشناسی دارید اما اگر موافق جلسات روانشناسی نیستید خواستبد یک کتاب برای روحیه و استرس تون معرفی کنم