2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در خدمتم 🌹  

ببخشید شما روانشناس هستید ؟

من چند مدتیه بر اثر خیلی چیزا نمیتونم روی محیط باشم و تمرکز و دقت داشته باشم . کلا از اول صبح بیدارم ذهنم درگیره تا آخر شب به زور درس میخونم خیلی سختم شده ولی نمیدونم چیکار کنم معدل ام هم خیلی بالاست استرس و اضطراب و عصبانیت هم درونم خیلی زیاده 

من چند مدتیه بر اثر خیلی چیزا نمیتونم روی محیط باشم و تمرکز و دقت داشته باشم . کلا از اول صبح بیدارم ذهنم درگیره تا آخر شب به زور درس میخونم خیلی سختم شده ولی نمیدونم چیکار کنم معدل ام هم خیلی بالاست استرس و اضطراب و عصبانیت هم درونم زیاده سر کلاس هم نمیتونم درس گوش کنم مدام تمامی آهنگ ها و غیره تو ذهنمه غم دنیا تو سرمه و ..... شام و ناهار و خواب خیلی بده

1 نفر لایک کرده اند ...

استرس غیر قابل تحمل داری؟  و روحیه ت چطوره؟  مشکلات ارتباطی داری؟

بله ، روحیه ام بشدت داغونه مخصوصا این دوهفته حالم بشدت خرابه و بدتر شده . ارتباطم خوب نیست دوستی ندارم و بیشتر هنگام صحبت با آدم ها خونواده ام جلو میدم یا میخوام صحبت کنم استرس شدیدی میگیرم نمیتونم خوب صحبت کنم .

بله ، روحیه ام بشدت داغونه مخصوصا این دوهفته حالم بشدت خرابه . ارتباطم خوب نیست دوستی ندارم و بیشتر ...

عزیزم با این اوصافی که شما گفتید حس می کنم نیاز به چند جلسه روانشناسی دارید اما اگر موافق جلسات روانشناسی نیستید خواستبد یک کتاب برای روحیه و استرس تون معرفی کنم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عزیزم با این اوصافی که شما گفتید حس می کنم نیاز به چند جلسه روانشناسی دارید اما اگر موافق جلسات روان ...

اگر میشه لطف می کنید ممنون میشم .

من خودم موافق هستم با این موضوع ولی خانواده ام قبول نمیکنن متاسفانه . این موضوعات قبول ندارن

شما فعلا راهکاری ندارین من ذهنم اوکی کنم خیلی سخته درس خوندن برام منم معدل ام خیلی بالاست حیفه الکی بره پایین 

اگر میشه لطف می کنید ممنون میشم . من خودم موافق هستم با این موضوع ولی خانواده ام قبول نمیکنن چون نی ...

کتاب وقتی اضطراب حمله می کند 

اگر بخواید خودم هم رایگان بهتون کمک می کنم 

و اگر بیمه سلامت باشید و برید پیش روانشناسی که با بیمه سلامت قرار داد داره براتون ارزان تر هم حساب میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈