2777
2789

سلام 

ممنون میشم کمکم کنید

تو این وقت محدود چیکار کنم چه منانبعی بخونم 

تروخدا اگه خلاصه ی مفید (نمره بیار)چیزی دارید بم معرفی کنید مخصوصااختصاصیا خیلی سردر گمم با این حجم از منابع  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نیست پی دی اف هست من پول ندارم کتاب بخونم

بیین یه چی بهت بگم منم دارم میخونم اول خیلییی نگران بودم که وای چی بخونم چکار کنم رقیب زیاده و فلان 

با دوستم حرف زدم اون پارسال قبول شد از مهر رفت سر کار الان دبیر شیمیه تو مدرسه کرج گفت فقط پی دی اف از تلگرام خوندم 

واقعا مهم نیس منبع چی باشه چون اصل مطلب همشون یکیه 

مهم ایینه که هر شخص چقدر وقت میذاره و با چه دقت و جدیتی میخونه

عمومی و راهنما معلمها رو زیاد بخون چون راحتن و نمره بیار تو اختصاصی ها هم روی سندتحول بیشتر مانور ب ...

خب حداقل ۶۰ درصد از هر حیطه رو باید زد ک اگه کارنامه سبز شدی تو مصاحبه بخاطر اون ردت نکنن

اینو خیلی جاها شنیدم

تو چن ماه تونستن قبول شن

توی اینترنت و نظرات و کامنتا ادم همه چی میبینه یکی میگه میشه یکی میگه ننیشه یکی میگه این منبع یکی میگه اون

ولی همه اینا حرفه

فقط کافیه کسی با دقت بخونه ته سر سری و روزنامه وار و واقعا تلاش کنه از خوابش بزنه