2777
2789

خانما سلام من بچم53روزشه چند روز دیگه واکسن داره امروز صب صداش گرفته بود ولی هیچ علاعم دیگه ایی از سرماخوردگی نداره قبلا ک برده بودمش دکتر گفته بودم خس خس میکنه سفلکس نوشته بود براش ینی بدمش بخوره؟ اصن این گرفتگی صدا مال سرماخوردگیه ینی؟ 

به دکتر اعتماد نداری به اینجا اعتماد داری ؟

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابریزش یا بیقراری؟سرفه؟عطسه؟علایم دیگه نداره؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببرش دوباره دکتر ممکنه رفلاکس پنهان یا نرمی حنجره باشه یا هم سرما خوردگی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

چرک خشک کن یکی دوباربیشترنده دهنش برفک میزنه 

قطره پلارژین بده هر6ساعت 

هر8ساعتم دوقطرهسیتریزین بده اونم دو روز ولی پلارژینوادامه بده

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
اره. چون دکتر احمقم داریم 

یه دکتر خوب دیگه ببر . اگر صداش گرفته و بعد شیر هم نخوره احتمالا گلوش درد می کنه یا رفلاکسش شدید شده

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن