2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی

هنوز منتظر برفم 

بیاد برم آدم برفی درست کنم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
درمان التهاب روده با هوش مصنوعی در مرحله بالینی است🥹

سلام عزیزم یه سوال

منم ۷ ماهه درد و سوزش  طرف چپ رکتوم دارم

ولی خونریزی و ترشح و یبوست و اسهال ندارم

کلونوسکوپیمم نرمال بود

میشه منم التهاب داشتم و تو کلون مشخص نشده باشه؟

خسته شدم خیلی دکتر رفتم  نمیدونم از چیه

این اخری  گفت اسپاسمه و شاید التهاب  کوچیک داری 

بهم شیاف مزالازین داد ۱۵ عدد

و مبورین و کلیدینیوم سی و اسنترا

ولی کلونم نرماله

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
سلام عزیزم یه سوال  منم ۷ ماهه درد و سوزش  طرف چپ رکتوم دارم ولی خونریزی و ترشح و یبوست ...

دکتر گفته نداری پس مطمئن باش نداری دکتر نمونه برداری کرد؟آزمایش  پاتولوژی هم فرستاد؟

جواب قطعی با پاتولوژی هست 

احتمالا برای شما کولیت عصبی هست

خدارو هزاران هزار  مرتبه شکر کن که کولیت زخمی نیست 

باور کن کاش درد تو رو من داشتم زجر کشم میکنه 

دکتر گفته نداری پس مطمئن باش نداری دکتر نمونه برداری کرد؟آزمایش  پاتولوژی هم فرستاد؟ جواب قطعی ...

نه دکتر نمونه برداری نکرد  چون گفت همه چی نرماله

احتمالا از اعصابمه این درد و سوزش

عزیزم انشالله خوب بشین ناراحت شدم براتون🙏🏼😔

خدا کمک کنه به هممون

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش