2777
2789
عنوان

بالون معده

643 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها خوبین؟!

هزینه اسلیو و بای پس ندارم، اراده و بهتره بگم اعصاب رژیم هم ندارم

کسی تجربه بالون معده داره؟! پیج دکتر فرامرزی اینستا دیدم رضایتاش زیاده ظاهرن!

اگر تجریه دارین ممنون میشم بگین

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فایده ندارد. درش بیاری برمیگرده. البته اسلیو هم برمیگرده. تازه اسلیو احتمال افسردگی هم داره

خودتون تجربه دارین یا شنیدین؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عوارض داره ها زیااد ..دختر خالم زد دوماه بعد کیسه صفراش خراب شد الان مجبور شد عمل کنه دربیارن

بالون که اصلن جراحی نداره! صفرا هم من تو اطرافیانم ۳-۴ نفر عمل کردن جدیدن! معلوم نیست بخاطر سبک زندگی، تغذیه غلط آلودگی یا چی هست

به هر حال بعید میدونم صفرا بخاطر بالون بوده باشه

بالون که اصلن جراحی نداره! صفرا هم من تو اطرافیانم ۳-۴ نفر عمل کردن جدیدن! معلوم نیست بخاطر سبک زندگ ...

منم نگفتم جراحی کرد برا بالون 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

عزیزم شیر کومیداژن به بچه تون ساخت؟

تو یه تاپیک دیدم گفته بودین دکتر نوشته

دوقلوهای من با نئوکیت ناسازگارن. مجبورم برم سراغ کومیداژن

اما میگن کومیداژن ضعیف تر از نئوکیت هست....

عزیزم شیر کومیداژن به بچه تون ساخت؟ تو یه تاپیک دیدم گفته بودین دکتر نوشته دوقلوهای من با نئوکیت ن ...

به بچه من که ساخت، نئوکیت جدیدا ترکیه ای هست و‌مثه قدیمیا نیست

حداقل اینکه کمیداژن از نئوکیت خوشمزه تره، گناه داره بچه شیر تلخ بخوره

سلام هزیزم خوبین؟شما بالن رو گذاشتیم؟

سلام

نه عزیرم دکتر گفت تضمین نمیدم جواب بده رو‌شما منم نزاشتم

عزیزم دکتر یزدان بد واسه مشکل روده شما خوب بوده ؟

فوق الهاده است دکتر، حتمن ویزیت شو پیشش