2777
2789
عنوان

کسایی که سر و زبون دارن

69 بازدید | 9 پست

من چرا نمیتونم عین آدم حرف بزنم 

حتی با مامانم ک حرف میزنم تپق میزنم 

اتفاقا دوست دارم تو جمع حضور داشته باشم و اجتماع رو دوست دارم اما لااااال میشم اصلا حرف نمی‌زنم خیلییی خجالتی ام چ غلطی بکنم

منم همینم درست هم نمیشم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلیل عدم اعتماد به نفس 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

منممممم 

حتی از حق خودمم دفاع نمیکنم 

مثل توسری خورا البته هستم نه مثلش

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️

من برعکس حتا جوری ب قریبه میپرم از حرف زدن خودش پشیمون میشه از تو جمع رفتن هم خوشم نمیاد کلا تنهایی رو ترجیح میدم چن نفر هم گفتن کار خوبی نیست زبون درازی و من اسمشو میزارم حق 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

هر چقد میتونی زبون داز باش کار خوبی میکنی

ببین وقتی جواب کسیو نمیدم انگاری ی تیکه از وجودمو خورد کردم بد ک جواب میدم طرفو میشورم میزارم کنار دلم خنک میشه برامم مهم نیس اشناعه فامیله قریبس فقد جواب میدم مامانمم میگه مظلوم نباشی عالیه 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.