2777
2789

سلام خوبین 

من یه مدته میرم سرکار و اینجایی که کار میکنم پنجشنبه جمعه اصلا تعطیل نیس و مرخصی هم نمیده فقط در طول هفته میتونم مرخصی برم ،به کار احتیاج داشتم واقعا دستمون خالی شده بخاطرهمین اومدم سرکار،حالا یه مدت دیگه عروسی داریم و اینکه عروسی جمعه هست😑عروسی اقوام نزدیک حالا بنظرتون ارزش داره بخاطر اینکه مرخصی نمیده بهم ازکار بیام بیرون برم عروسی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

وا کارت چیه که باید جمعه هم بری؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
عروسی اقوام باشه چی به تو میرسه😐بچسب کارتو ول کن فامیلو پشیمون میشی بخدا

برا یه شب میخواد خودشو بیکار کنه ... 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خودتو بزن به مریضی اون روز 

نمیتونه که ازتو رخت خواب درت بیاره ببره سرکار 

فرداش یه گواهی پزشک ببر 

ولی کارت و به آسانی از دست نده

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن