اخیرا من چند تا عروسی دیدم که عروس موقع رقص چند مدل میرقصه با چند تا اهنگ که باهم میکس شدن یعنی چند تا اهنگو کردن یه اهنگ و پشت سر هم هم اهنگ عوض میشه هم مدل رقص خیلی دلم میخاد اونجوری برقصم ولی کلاس رقص رفتم پرسیدم هزینش گرون بود. خودم میتونم تو خونه تمرین کنم یاد بگیرم ولی آهنگا رو نمیدونم کدوما قشنگترن و ترتیب و نحوه درست کردنشون چجوریه.میتونین کمک کنن مخصوصا اونایی که تو عروسی شون این مدلی رقصیدن
واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه ترکی که آهنگ دولانسین پرمهر برای رقص عروس و داماد خوبه
ترو خدا اسم این آهنگو نیار
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور