2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اما دلم میخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش رفتم چایی درست کردم که خودم تنها بخورم غذا سفارش دادم که تنها بخورم اما دلم نیومد صدا گریش و ا ...

چرا گریههههههه

دلم سوخت بخدا

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

برو‌ چای دم کن دو نفری با نبات بخورین😁😁 بیخیال.‌‌... این زندگی خیلی کوتاه تر از چیزیه که فکرشو ب ...

نه دلم شکسته نمیرم 

ولی مثل چی 🙈منتظر هستم اون بیاد بگه ببخشید هر چند میدونم خیال باطل و اون نمیاد 🤕😔

راستش رفتم چایی درست کردم که خودم تنها بخورم غذا سفارش دادم که تنها بخورم اما دلم نیومد صدا گریش و ا ...

البته منم بی حوصله و ناراحتم از دست شوهرم ولی معمولی هستیم داره شام میذاره اون منم نشستم 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یاد این قسمت از آهنگ  شادمهر افتادم

تو همین لحظه که دلگیرم ازت از همیشه به تو وابسته ترم

اکه حسه قشنگ تو به من نبود فکرعاشقی نمیزد به سرم

به من  انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی

به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو که بی قرارمی، الکی

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
نمی‌خوام از طرف من باشه 

برو خوشگل کن دیگه خودت میدونی..🤫

برو دورش خودش میدونه چیکار کنه

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
نه دلم شکسته نمیرم  ولی مثل چی 🙈منتظر هستم اون بیاد بگه ببخشید هر چند میدونم خیال باطل و اون ...

به عشق خدا برو😌

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

هر موقع دعوامون میشه اون تو خلوت خودش من تو خلوت خودم گریه میکنیم 

بشینین تو بغل هم گریه کنین بابا😁

بگین این یه قانونه😂

چقد احساساتیه شوهرت که حتی صدای گریه اش از تو اتاق میومده...چه جالب