الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش رفتم چایی درست کردم که خودم تنها بخورم غذا سفارش دادم که تنها بخورم اما دلم نیومد صدا گریش و ا ...
چرا گریههههههه
دلم سوخت بخدا
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫
نه دلم شکسته نمیرم ولی مثل چی 🙈منتظر هستم اون بیاد بگه ببخشید هر چند میدونم خیال باطل و اون ...
به عشق خدا برو😌
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫
هر موقع دعوامون میشه اون تو خلوت خودش من تو خلوت خودم گریه میکنیم
بشینین تو بغل هم گریه کنین بابا😁
بگین این یه قانونه😂
چقد احساساتیه شوهرت که حتی صدای گریه اش از تو اتاق میومده...چه جالب