شوهرم وقتی مجبور باشه یا کاری براش پیش بیاد که شب هم بمونه دیگه هیچ تماسی نمیگیره باید خودم تماس بگیرم
اگر من برعکس مجبور باشم جای بمونم حتما چندبار تماس میگیریم
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی کسی نباشه که کمک به حال خانواده اش باشه مجبوره بره منم کار وزندگی دارم نمیتونم دنبالش هردفعه از این ور شهر برم اونور شهر
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
اینطوری آدم سردی نیست ولی وقتی توی جمع اونا باشه سرد حرف میزنه منم میگم مزاحمش نشم کارش انجام بده ولی دیگه شورش درآورده
مادر شوهرم همسایه مونه اگ دیر کنه شوهرم ی قدم راه رو می پرم میارمش😅
😂😂😂