2777
2789
عنوان

,😮‍💨😮‍💨چرا یک سری ها انقد........

120 بازدید | 13 پست

تو کلاس ما بیشتر دختر بهداشت رو رعایت نمی کنند،برا همین من دارم حرص می خورم که چرا هیچکس عین خیالش نیس😪😪

۱-همه مانتو هاشون بو میده سرکلاس آدم نفسش بالا نمیاد از بس عرق میکنم

۲-همه شپش دارن(دیدم تو سرشون که دارم میگماا😐)و موهاشون چربه و پر شوره

۳-بدتر همه دهنشون بو میده 🤢دندوناشون هم چرکی شدن ،انگار دو هفته ست مسواک نزدن

شما بگین من خیلی وسواس دارم یا واقعا اینطوریه👆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کجا زندگی میکنی😑

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اه چقدر چندشن حالم بهم خورد 

تایپکمو گزارش میزنی لطفاً  

تو سایت آشنا دارم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

متاسفانه یکی دوتا از هم اتاقی های خوابگاه منم اینطورین و خب ادب اجازه نمیده چیزی بگیم 

ولی درسته تو اتاقی که ۱۵ نفر توش زندگی  میکنن یکی ده روز تموم حموم نره و با افتخار بگه؟ 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

وای عیی😑😐🙄 مگه کلاس چندمید؟ یاد نگرفتن نظافت؟ من خیلی بدم میاد جای تو بودم زنده نبودم&nb ...

بچه نیستن که..

دخترای به این گنده ای هنوز یاد نگرفته چجوری تمیز بمونن