2777
2789

سرم رو ۶۵٠ خریدم سفت کننده ومث بوتاکس عمل میکنه

دو روزه زدم تاثیری نداره

ضدلک ویتاژن زدم اونم همینطور

قیمت اینم 240

استفاده نکردید از این دوتا؟؟ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ژیناژن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یک‌ماه تا دوماه باید صبرکنی.الان‌ک‌خیلی  زوده

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد لک ژینا ژن رو شنیدم خوبه ، اما استفاده کردم آنچنان تاثیری ندیدم ،البته من مرتب استفاده نکردم

منم دو روزه میزنم هیچی

240 خریدم اینو

دیجی کالا زده 89😑 قلبم شکست

یک‌ماه تا دوماه باید صبرکنی.الان‌ک‌خیلی  زوده

چیزی خوب باشه از همون روز اول خودشو نشون میده

حداقل یه تغییر کوچیک

توصیه میکنم بوتاکس برید بهتره

این سرم انگار پولم ریختم آشغالی

650 واقعا زیاده برا یه سرم بی خاصیت

چیزی خوب باشه از همون روز اول خودشو نشون میده حداقل یه تغییر کوچیک

ن عزیزم پوست خیلی دیر ج میده

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.