2821
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

554 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من بعد تقریبا دو سال ناباروری این ماه آمپول الونوا رو زدم که برم برای آی وی آف ولی بعد آمپول پیش دو تا دکتر دیگه رفتیم و با توجه به مدارکمون گفتم شما طبیعی اقدام کنید ما هم از روز ده سیکل تا روز بیستم روز در میان اقدام بودیم بغییر روزای 16و17و18 که پشت سر هم بود الان که روز22سیکلمم بعد از ظهر یه لکه بینی کم داشتم و بعدش قطع شد من هیچ دردیم ندارم نه دل درد نه کمر درد بغییر کمی سوزش سینه که اونو همیشه دارم حالا به نظرتون مال کیسته یا لانه گزینی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی با دی اف ای بالا، گفتن طبیعی اقدام کنید؟

بله گفتن چون از بقیه جهات شوهرت عالیه این مشکلی پیش نمیاره براتون

بعدشم یک ماه دارو مصرف کرد شوهرم

حالا من حامله نبودم و فقط هشت روز زودتر پری اومد

بله گفتن چون از بقیه جهات شوهرت عالیه این مشکلی پیش نمیاره براتون بعدشم یک ماه دارو مصرف کرد شوهرم ...

دکتر ارولوژش کیه؟ برای شوهر منم همه چیش نرماله ، ولی دکتر اطرج گف جلوگیری کنین

دکتر ارولوژش کیه؟ برای شوهر منم همه چیش نرماله ، ولی دکتر اطرج گف جلوگیری کنین

دکتر شمسا تو مشهد هم تو نی نی سایت خیلیا تعریفشو کردن هم مرکز ناباروری که بودم یکی دو تا از بیماران گفتن خیلی می‌فهمه و مشکل شوهراشون با کمک ایشون بر طرف شده

واقعا نمی‌دونم چی به چیه

ای بابا من نمیدونم واقعا داستان چیه بعضیا زرت و زرت ناخواسته بپه دار میشن و سقط میکنن  بعد ما. ...

می‌دونی از چی می‌سوزم این که من دو بار تو عقد و با جلوگیری باردار شدم ولی خودشون سقط شدن یه بارم همون دو سه ماهه اول که اومدم خونه خودم اونم سقط شد بعد که دنبال درمان افتادم و مشکل و فهمیدم دیگه سه ساله حامله نمیشم

اونا رو نمی‌خواستم و میشد 

الان می‌خوام و دارم براش جون میدم و نمیشه