2777
2789

آدمایی که خیلی بهم نزدیکن و هیچجوره ازم کنده نمی شن از کسایی که خودشون پر از عیب و ایراد های فجیع بودن اما به کوچک ترین چیز ما گیر می دادن و حرف در میوردن و من اون همیشه سکوت می کردم تا مبادا دیگران ناراحت شن یا من آدم بده شم  این سکوتا همه شدن درد ،شدن افسردگی و درموندگی 

راستش حس می کنم قرار نیست از این منجلاب در بیام دیگه خسته شدم از این همه فکر زندگی به کامم تلخ بخدا از صبح ساعت 6بیدار میشم مدام به اونا فکر می کنم تا وقتی می خوابم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ آدمی ارزش نداره بهش فکر کنید مگر خانواده ی خودتون یعنی خودت و همسرت و فرزندانت،تمام🍫❤️ زندگی کوتاهه🍃🌜ما مسئول رفتار دیگران نیستیم،خدا هم حواسش هست،وقتی به خدا باور و ایمان قوی داشته باشی و بدونی که خدا خودش جواب اونارو میده راحت میشی🌺🌲انقدر خودت رو در مواقعی که میخوای بهشون فکر کنی سرکوب کن تا دیگه بهشون فکر نکنی،بذار بی نهایت کمرنگ بشن و در نهایت محو شن💜🌈

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
میشه قطع ارتباط کنی باهاشون؟ ❄️

می خوام اما اونا ول نمی کنن میان خونه مرتب زنگ می زنن یک بار گفتم می خوام قطع رابطه کنم نزاشتن اونقد زنگ زدن و من جواب ندادم تا مادرم کلی اصرار کرد جوابشون بده بزرگی کن خیلیا دیگه رو هم چند سال خط زدم اما مدام فکر و حرفاشون باهامه مریض شدم دیگه

می خوام اما اونا ول نمی کنن میان خونه مرتب زنگ می زنن یک بار گفتم می خوام قطع رابطه کنم نزاشتن اونقد ...

بلاک کن،زنگ زدن جواب نده،شمارتو تونستی عوض کن،هربار خواستن بیان خونت بهانه بیار و اگه حس بدی پیدا میکنی از دروغ گفتن برو پیاده روی که هوایی هم بخوری،سرد برخورد کن و بی تفاوت،کم کم بیخیالت میشن،میشه بگی کیا هستن؟

تا چه حد نزدیک هستن بهت...؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
وای چقدر این تاپیک منم. شبا از فکر کردن به کاراشون به بیشعوری وخودخواهی  افکار مریضشون خابم نمی ...

دقیقا حکایت منه خداییش من یه آدمی ام خیلی خاکی رفتار می کنم اصلا اهل عیب و ایراد نیستم سرم تو لاک خودم ولی طرف کلی کارای زشت می کنه کلی بی ارزش بعد میاد جلو من ادعاش می شه حتی به ترک دیوار خونمم نظر می ده آدم مخش سوت می کشه 

منم همینطور ولی واقعا دیگه بشه چقد سکوت؟ من دیگه خیلی وقته تصمیم گرفتم جواب هرکسی و همون لحظه بدم ...

بهترین کار همین هیچوقت دیگه سکوت نکنین چون تا سالها باید بارشو به دوش بکشین

مادر شما نباید براتون تصمیم گیری کنه،ربطی به بزرگی کوچیکی نداره،شما اذیت میشی و روی روان خودت و همسرت و بچت تاثیر منفی میذاره این موضوع،آدمای سمی باید حذف شن به هر قیمتی،چیو فدای چی میکنی؟