2777
2789

خانوما من از زن داداشم کوچیکم ب شدت حسودیم و میکنه خودش دو بار بهم گفته و بین من و خواهرم فرق میزاره خواهرم ازش ۱۰ سال بزرگه ولی باهم می‌رن باشگاه هر حرفی و به اون میگه ب من نه😊

و اینکه با ابجیم دعوا کردم حالم خوب نیست چون اونم دعوت کرده نمیخوام حالم خراب شه ب نظرتون چطور بپیچونم؟

زن داداشی ک اون یکی خواهر شوهرش و میبره خرید وسایل میگیره حتی روز تولدش ۲ تومن خرج میکنه فارغ از اینکه ب من ی مدال ۷۰ تومنی گرفت آوردم خونه شکست…

چرا باید غرورم و بشکنم

برات مهم نباشه وگرنه خودت اذیت میشی

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم نیست ولی چرا باید فرق بزاره باور میکنی مریض شدم میگم مگه چی کردم

حتما با اون بیشتر احساس راحتی می‌کنه زنداداش منم اینجوریه با من راحت تره بار ها به رومم گفته که با تو خیلی راحت ترم البته من خواهرشوهر کوچیکه ش هستم

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
حتما با اون بیشتر احساس راحتی می‌کنه زنداداش منم اینجوریه با من راحت تره بار ها به رومم گفته که با ت ...

من ازش دوسال کوچیکم 

ابجیم ازش ۱۰ سال بزرگه 

همش ب سرش غر میزنه ولی من اصلا باهاش کاری ندارم