2777
2789
عنوان

کاربرای (مرد) زشت نی نی سایت🤢🤮🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 6487 بازدید | 264 پست
نه بابا اتفاقا همشون بچه ان 

وای دقیقاااا

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم سوسول و ابرو برداشته نشستن پشت گوشی 

تو عمرم ابرو برنداشتن🥴

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

برعکس من فکر میکنم یه مشت بچه ۱۴_۱۵ساله بیکارن از اینا که سیبیلاشون سبز و حال به هم زنه🤢

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بیچاره من 😂 هیچوقت دروغ نگفتم تو سایت.  ن این‌طوری نیست. من اینجا به خیلیا کمک کردم.

پایه عی عکس بذاریم خیت شه؟

بژی کورد ) سال و سال هی گذری هنوز هامه ناو فکرد جور دیوانه بیمه هروز قفلم و بان عکسد بعد تو در قلبم بسم ری نیم و کس  بعد تو شو روزم تکراریه باورو نفس
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والاا

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
بیچاره من 😂 هیچوقت دروغ نگفتم تو سایت.  ن این‌طوری نیست. من اینجا به خیلیا کمک کردم.

عکسسس

😂😂من فکر میکنم دافن😂

نه بابا ایییی

با این که میدونم منو میخورن ولی خب با این حال میگم این لفظ واقعاً زشته اونم تو جای عمومی

الان اگه بخوای بری کار کنی همه جا زن و مرد باهم کار میکنن اینجوری نیست که جدا باشن اینجا هم همینطور

یه سر به ددی سایت بزن ۹۰ درصد کاربراش زن هستن اما هیچوقت هیچکس نمیگه چرا زن اینجاست

اگه میگید زن و مرد برابره خب اینجا هم همینطوره دیگه چه فرقی داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پایه عی عکس بذاریم خیت شه؟

ن فعلا امادگیشو ندارم. بزار ولنتاین باشه عکس خودمو و عشقمو میزارم. اینا نمیدونن پشت این سایت چه خبره

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️