الی_بانووووووو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 440 عنوان خانوما شما کی تونستین از تکونای بچه فیلم بگیرین؟؟ 60 بازدید | 3 پست پس چرا من گوشی دستم میگیرم انگار دستاپشت پاها جفت میشه تا میخام زود بجنبم انگار اون میخاد ازمعکس بگیره 1402/11/12 | 16:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5302 هیچوقت نتونستم😐😐بچه اولم فوق العاده شیطون بود و تکون میخورد..قشنگ از روشکمم میشد دید ولی همینکه گوشی دستم میگرفتم بی حرکت میشددومی هم تکوناش زیاد بود ولی از روشکم معلوم نبود نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
الی_بانووووووو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 440 هیچوقت نتونستم😐😐 بچه اولم فوق العاده شیطون بود و تکون میخورد..قشنگ از روشکمم میشد دید ولی همینکه ... 😂😂پس این خارجیا چطور میتونن لامصب منکه الان رو کمر ک نمیتونم بخابم به پهلو خابیدنی انگار زمین رو قاچمیزنه ولی چ فایدع نمیشه اونطوری فیلمگرفت
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5302 😂😂پس این خارجیا چطور میتونن لامصب منکه الان رو کمر ک نمیتونم بخابم به پهلو خابیدنی انگار زمین رو ق ... 😂😂خواهرم ولی تونست. چندبار از شکمش فیلم گرفتولی بچه های ما دوس ندارن ازشون فیلم بگیریم😒😂من که خیلی حرص خوردم آخرش بیخیال شدم نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»