2777
2789
عنوان

دعوا تو خیابون

511 بازدید | 24 پست

سلام به همههمه...دیروز پشت فرمون ماشین بودم موقع دوز زدن حواسم پرت پسرم شد و یه ماشین که راننده اش مثل خودم خانم بود خیلی باسرعت میومد و نزدیک بود تصادف کتیم و از اونجایی که راه مال اون بود و من نباید توی دور زدن عجله میکردم،کمی جلوتر از من ایستاد و سرش از شیشه ماشین بیرون اورد و شروع کرد به بحث کردن و گفتن کلماتی مثل نفهم و بیشعور.....و من بخاطر اینکه تو محله هودمون بودیم و جلوی در منزل و دوست نداشتم هم محله ای ها که نگاه میکردند ببینند دعوا می کنمکنید فقط بهش گفتم برو گمشو دیگه...چون ماشینش جلو ماشین من بودو راه نداشتم برم....باز نرفت و برگشت به چندتا از همسایه هامون با صدای بلند گفت شعور نداره بجای اینکه معذرت خواهی کنه فحش میده....و من دوباره بهش گفتم برو گمشو دیگه....چون میخواستم فقط نموم بشه و برهبا تا آبرو ریزی نشه...

الان خیلی ناراحتم بخاطر اینکه جلوی همسایه ها چنین حرفی یهم زد و من جوابی بهش ندادم.....از یطرف مسگم خب من دوست نداشتم جلوی مردهای همسایه صدامو بالا ببرم یا بی شخصیت دیده بشم که بخوام بهش بگم بیشعور خودتی وفلان و.....

از طرفی هم میگم حالاتمام کسانی که شنیدن حرفشو و اونجا بپدن میگن فلانی ع ضه نداشت و ترسیدمن و جواب نداد و رفت...

خیلی ناراحتم،کاش برمیگشتیم بهکه دیروز تا بشورمش بزارمش کنار زنیکه نفهم رو😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم بی ادب تشریف دارید که یه خطایی رو مرتکب شدید باز برمی‌گردید به طرف فحش هم می دید به جای قبول اشتباه هم دهن بین و به فکر حرف و حدیث در و همسایه هستید 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
میدونم عصبانی شدی ولی چون مقصر بودی کاش به حای اینکه بگی برو گمشو میگفتی ببخشید حواسم نبود اون خانوم ...

سلام عزیزم،میخواستم همینو بگم اماخب فرصت نداد و یهو سرشو بیرون اورد و بی ادبی کرد...مجبور شدم مث خودش جوابشو بدم...

هم بی ادب تشریف دارید که یه خطایی رو مرتکب شدید باز برمی‌گردید به طرف فحش هم می دید به جای قبول اشتب ...

اولش میخواستم عذر بخوام اما مهلت نداد و شروع کرد بهبه فحاشی کردن...وقتی هم کسی بدون اینکه بزاره حرفی بزنی فحاشی کنه،جایی برای خوب صحبت کردن نمیطاره...

مثل شما که الان متن رو دقیق نخوندی و صفت خودت رو به بقیه می چسبونی

سلام عزیزم،میخواستم همینو بگم اماخب فرصت نداد و یهو سرشو بیرون اورد و بی ادبی کرد...مجبور شدم مث خود ...

دیگه شما سریع عذرخواهی میکردی اون اگه ادامه می‌داد دیگه مقصر اون بود. ولی میدونم آدم تو عصبانیت کنترلش رو از دست میده این چیزا یادش نمیمونه

ماشالله 🌹

خب تقصیر شما بود عزیزم طلبکارم هستید؟یه معذرت خواهی باید میکردید اونا نمیگن بی عرضه بود بهش چیزی نگف ...

متن رو خوندی؟؟قبل از اینکه من حرفی بزنم شروع به فحاشی کرد وگرنه قصدم بود معذرت بخوام....اول بخون  و زود قضاوت نکنبعد ح ف از شخصیت بزن

بجا مه بشوریش بزاریش کنار دستتو بالا میاوردی میگفتی ببخشید که تموم بشه بره.عزیزم وقتی مقصری باید معذ ...

اول میخواستم معذرت خواهی کنم اما خب مهلت نداد قبل از هرچیزی شروع به فحاشی کرد

اولش میخواستم عذر بخوام اما مهلت نداد و شروع کرد بهبه فحاشی کردن...وقتی هم کسی بدون اینکه بزاره حرفی ...

والا فحش شما از اون بدتر بوده خوشم نمیاد از آدمای حق به جانب 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
متن رو خوندی؟؟قبل از اینکه من حرفی بزنم شروع به فحاشی کرد وگرنه قصدم بود معذرت بخوام....اول بخون&nbs ...

نه پس نخونده نظر دادم من کار ندارم کی چی گفته شما با این کار شخصیت خودتو نشون دادی اونم شخصیت خودشو الانم از من طلبکاری😂عادت داری انگار 

دیگه شما سریع عذرخواهی میکردی اون اگه ادامه می‌داد دیگه مقصر اون بود. ولی میدونم آدم تو عصبانیت کنتر ...

تا اومدم معذرت بخوام چنان جیغ و داد کرد و فحش داد اصلا نزاشت...بعدم یجوری صحبت کرد و بی ادبی کرد که دیگه مسعله رانندگی و مقصر بودن رفت کنار و فقط عصبانی شدممی از بی ادبیش 

تا اومدم معذرت بخوام چنان جیغ و داد کرد و فحش داد اصلا نزاشت...بعدم یجوری صحبت کرد و بی ادبی کرد که ...

دیگه گذشت بهش فکر نکن الان همه فراموش،کردن چیز مهمی نیست 

ماشالله 🌹