سلام به همههمه...دیروز پشت فرمون ماشین بودم موقع دوز زدن حواسم پرت پسرم شد و یه ماشین که راننده اش مثل خودم خانم بود خیلی باسرعت میومد و نزدیک بود تصادف کتیم و از اونجایی که راه مال اون بود و من نباید توی دور زدن عجله میکردم،کمی جلوتر از من ایستاد و سرش از شیشه ماشین بیرون اورد و شروع کرد به بحث کردن و گفتن کلماتی مثل نفهم و بیشعور.....و من بخاطر اینکه تو محله هودمون بودیم و جلوی در منزل و دوست نداشتم هم محله ای ها که نگاه میکردند ببینند دعوا می کنمکنید فقط بهش گفتم برو گمشو دیگه...چون ماشینش جلو ماشین من بودو راه نداشتم برم....باز نرفت و برگشت به چندتا از همسایه هامون با صدای بلند گفت شعور نداره بجای اینکه معذرت خواهی کنه فحش میده....و من دوباره بهش گفتم برو گمشو دیگه....چون میخواستم فقط نموم بشه و برهبا تا آبرو ریزی نشه...
الان خیلی ناراحتم بخاطر اینکه جلوی همسایه ها چنین حرفی یهم زد و من جوابی بهش ندادم.....از یطرف مسگم خب من دوست نداشتم جلوی مردهای همسایه صدامو بالا ببرم یا بی شخصیت دیده بشم که بخوام بهش بگم بیشعور خودتی وفلان و.....
از طرفی هم میگم حالاتمام کسانی که شنیدن حرفشو و اونجا بپدن میگن فلانی ع ضه نداشت و ترسیدمن و جواب نداد و رفت...
خیلی ناراحتم،کاش برمیگشتیم بهکه دیروز تا بشورمش بزارمش کنار زنیکه نفهم رو😞