2777
2789

بچه ها من چهارشونه ام میخواستم چربی های بازوم اب شه 

با دمبل ۲/۵ کیلویی کارمیکنم

تمریناتی ک امروز کردم حس میکنم بدتر باعث میشه گنده ششه بازوم و مردونه شه

به مربیمم گفتم گفت به این راحتیا گنده نمیشه ولی حس میکنم حالیش نیست چیزی

کسی میدونه باید چ حرکاتی تو باشگاه بزنم ک بازوم لاغرشه؟ 

و با دمبل های چن کیلویی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدنسازی رفتم بازوهام بزرگ و سفت شد و اصلا چربیش اب نشد بعد دوماه اومدم بیرون رفتم باشگاه هوازی و امادگی جشمانی و قدرتی ورزش میکنم 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

چربی میسوزه بجاش عضله بیشتر میشه خب

من ۵ میزنم دمبلو

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم بدنسازی رفتم بازوهام بزرگ و سفت شد و اصلا چربیش اب نشد بعد دوماه اومدم بیرون رفتم باشگاه هوازی و ...

مگه میشه بزرگ‌و سفت بشه مردا این همه مکمل میخورن این همع سنگین میزنن بزرگو سفت بعد سالها تمرین میشع

داداشم دوسال اصولی داره میره با مکمل هنوز بزرگ و سفت نشده فقط خوش فرم شده ..میخواد حجم بگیره 

انگار به همین راحتیاس😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اخه مگ سبک و سریع لاغرنمیکنه؟  من خیلی اروم میزدم

تو در حد توانت دمبل بردار ..در حدی ک ستتو کامل بزن

بعدتا ۴۰ روز قرار اون برنامه رو بزنی 

هرروز یه رکورد بزن مثلا تعداد ستت زیاد کن 

بعد یه مدت قدرتت زیاد میشه مثلا توانت دونیم بود میشه ۳ کیلویی..بعدش تمریناتو با دمبل ۳ کیلویی بزن 

اگه یکسال هر روز  مرتب بری به پنج یا شیش میرسونی

خودت تغیراتتو میبینی چجوری بازو هات جمع میشه و فرم میگیره ..قشنگ خط کمرنگ میوفته 

نه فقط برای بازو همجای بدنت فرم میگیره من ساق پام خیلی خوشگل شده بود قشنگ تخم مرغی شکل خط انداخته بود

رو شکمم خط کمرنگ افتاده بود ادم کیف میکنه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اکی بشه یعنی چی؟

میخوای به کجا برسی؟

هی نازتو بکشه؟

نه هیچ وقت اینطوری نمیشه

بپذیر که اون یه مرده. و تو یه زنی. نحوه ی فکر کردن و کار کردن مغزتون متفاوته.

وقتی همه چی خوب میشه که کم حرف بزنی. مختصر و مفید و صریح. و بعدش سکوت کنی. سکوت. حرفتو بزن ولی با سکوت پیگیری ش کن. یعنی خداااا می‌دونه چه قدر طول کشید اینو یاد بگیرم. و چه ققققدر تاثیر گذار ه.

همه چی رو به شوهرت نگو. فقط دل نگرانی های مهم رو. نذار حرف زدنت و دل نگران بودنت عادی بشه. خییییییلی مهمه. 

ما زن ها خیلی غر می‌زنیم ولی خودمون حواسمون نیست. اگر شوهر هم انقد غر بزنه زن هم نمیتونه تحملش کنه.

همیشه مطمئن بشو طرفت تو شرایط خیلی بدی نیست ، بعد حرف بزن. وقتی دیر به دیر جواب میده یا کمتر از قبل ابراز محبت میکنه، یعنی هشدار که الان وقت حرف زدن نیست. الان وقت گیر دادن نیست.

شوهرتو با خودت مقایسه نکن.

زن ها خیلی عجیب و توانمند هستن. پس فردا بچه میاری تو بدددددترین شرایط جسمی و روحی بازم لبخند میزنی که بچه تدنگران نشه. بازم باهاش بازی می‌کنی . درحالی که داری جون میدی، بازم به اون فکر می‌کنی.

اینو خدا در مرد ها قرار نداده. بپذیر که مردها توانایی های عاطفی و روحی شون کمتره. سعی کن همراه باشی دوست باشی با همسرت. درکش کنی. نه اینکه سر بار ش باشی هی احساس کنه از جانب تو یه باری رو دوششه.

اکی بشه یعنی چی؟ میخوای به کجا برسی؟ هی نازتو بکشه؟ نه هیچ وقت اینطوری نمیشه بپذیر که اون یه مرد ...

مرسی گلم❤✨خیلی امشب راهنماییم کردی

حتما ازش استفاده میکنم

خوشبخت باشی❤خیلی تجربه های ارزشمندی بود