2777
2789
عنوان

دستور پخت عدسی خوشمزه

42 بازدید | 3 پست

سلام چیکار میکنین که عدسی‌تون خوشمزه بشه؟

طرز تهیه عدسی برای یک نفر(دو بشقاب) بهم بدین لطفا

دقیق باشه لطفا🥺🥺من تا حالا نپختم.

به دستورای گوگل اعتماد ندارم.

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

من پیاز داغ درست میکنم.

بعد یسب زمینی نگین هم بهش اضافه میکنم.

یه حبه سیر هم باهاشون تفت میدم.نصف قاشق غذاخوری هم رب گوجه میریزم و ۱ لیوان هم عدس از قبل خیس میکنم و اضافه میکنم.

میزارم توی زودپر .۱۵ دقیقه بعد امادست

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من پیاز داغ درست میکنم. بعد یسب زمینی نگین هم بهش اضافه میکنم. یه حبه سیر هم باهاشون تفت میدم.نصف ...

زودپز ندارم

با قابلمه میخوام

مرسی💚💚💚

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودپز ندارم با قابلمه میخوام مرسی💚💚💚

خب این بزار داخل قابلمه ولی ۲ ساعت طول میکشه تا بپزه.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.