2777
2789
عنوان

خریدهاتون بر چه اساسی هست 🤔🌺💫

101 بازدید | 18 پست

ببینید منظورم اینه که چیزی که می‌خرید ، واقعا بر اساس نیازتون هست که مثلا ندارید ازش میرید می‌خرید 

یا اینکه نه 

بر اساس هیجان و لحظه ای ؟؟؟ 

مثلا میرید پاساژ ی مغازه می‌بینید گردنبندو دستبند های بدل و با منجق و مهره و اینا میفروشن 

خب می‌خرید یا اینکه میگید نه ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا براساس دل میخرم بعدش مثل سگ پشیمون میشم 

یا بر اساس عقل میخرم بعدش مثل سگ پشیمون میشم 

🫤

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

هر دو 

وقتی میرم خرید اول ضروری ها رو میخرم بعد که خیالم راحت شد بقیه جاها رو هم نگاه میکنم اگه چیزی یهو خوشم بیاد میخرم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هر دو وقتی میرم خرید اول ضروری ها رو میخرم بعد که خیالم راحت شد بقیه جاها رو هم نگاه میکنم اگه چیزی ...

بنظرت بدلیجات خریدن خوبه ؟؟

هر دو وقتی میرم خرید اول ضروری ها رو میخرم بعد که خیالم راحت شد بقیه جاها رو هم نگاه میکنم اگه چیزی ...

در مورد ادکلن لالیک لامور ی سوال دارم 

اونم اینکه اصلش ماندگاری داره؟

بر اساس نیاز.............بدلیجات که متنفرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

۹۸درصد خریدام نیاز نیست هیجانیه خوشم میاد میخرم از بدلیجات خوشم نمیاد کلا حساسیت دارم بشون

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻