2777
2789
عنوان

شهر زنجان

1527 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیزم 

خیلی دلم میخواست در مورد شهرم تایپیک بزنم 

تا هم دوستان غیر زنجانی بیشتر  با زنجان آشنا بشن و هم  به عزیزانی که قصد سفر دارن کمکی کرده باشم

و اما سوغاتی های شهرمون : چاقو زنجان که همه فک کنم میدونن ، مس، ملیله کاری  و چاروق دوزی

که مراکز خرید سوغاتی هم خیابان سبزه میدان که اکثر مغازه هاشون ظروف مسی ملیله و چاقو دارن از سبز میدان که میاین سمت امیرکبیر قبل از اینکه وارد بازار سنتی از سمت امیرکبیر بشین یه کوچه پشت بازار هس که اونجا خودشون تولید ظروف مسی دارن  واس چاروق هم داخل بازار قیصریه(سبزه میدان ) که بشین وسطا وارد راسته طلافروشا که میشین ادامه طلافروشا چاروق فروشا هسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جاهای دیدنیش داخل شهر  موزه مردان نمکی، رختشویخانه ، بازار سنتی زنجان،ائل داغی یا همون گاوازنگ که مسیر قشنگی داره و کل مسیر کوه  پر از غذا و خوردنی های خوشمزه و کافه و قلیون واسه علاقه منداش  و همینطور  سد گاوازنگ هم توو مسیر هس که بعدش میرسین به بام شهر که کل شهر رو زیر پات میبینی  شباش قشنگ تره، خارج از شهر هم بزرگترین گنبد آجری جهان گنبد سلطانیه جای قشنگیه ، دودکش جن در مسیر شهرستان ماهنشان، شیت شهرستان طارم جای سرسبز و خوش اب و هوایی هس و غارکتله خور ، همینطور اطراف طارم هم آبشار های قشنگی داره 

زنجان😍

همسرم یه دوست زنجانی داره

الان ما هم چاقوی زنجان داریم هم چنتا ظروف مسی که زیرش زنجان حک شده🥺❤️

خیلییی دوس دارم یه روز بیام شهرتون😍

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

رستورانهای خوبشم :پلو وااااقعا عالی و بینظیره کیفیتش، صدف هم فوق العاده س غذاهاش، کاروان سرا سنگی هم رستوران سنتی هس که مربوط به زمان صفویه هس جای بزرگ و قشنگیه که هم رستورانه هم بنای تاریخی، شاه عباسی هم رستوران سنتی و خیلی قشنگیه ، گلریز هم عذاهای خوشمزه و با کیفتی داره ، فست فود هم بخواین هنرستان جیپسی هنرستان ، پیتزا پیتزا، پیتزا غزال، اینارو یادم میاد ولی خب رستوران و فست فود خییییلی زیاده و دم دست از سمت تهران اومدنی از میدان بسیج که میرید  داخل  شهر کل مسیر از هنرستان بلوار آزادی رستوران و فست فود و ابمیوه فروشی هس 

غذاهای سنتی شهرمونم جغور بغور که عاشقشم خیلی خوشمزه س خیابون امیر کبیر پشت بازار چندتا جغور بغور فروشی قدیمی هس ، اسماشونو نمیدونم دوتاهم  خیابون زینیبیه جعور بغور کیان و کنارشم یکی دیگه هس دوتاشم خوبه ، جاهای دیگه هم هس ولی یادم نمیاد اسماشونو  آش ترش هم از غذاهای اصیل زنجان که باید خودتون امتحانش کنین ، کلجوش هم از دیگر غذاهای خوشمزه زنجان که نگم براتون

هتل بخواین بمونین هتل بزرگ که وردی شهر از سمت جاده تهران که هتل تمیز و شیکی هس ،هتل پارک (بلوار آزادی)، که اطرافش کلی مغازه هس و پرتردد و امنیتش خوبه، هتل (سپید )چهار راه انقلاب ، هتل جهانگردی میدان بسیج ، هتل سعدی  همشون جاهاشون خوبه و امنیتشون بالاس

انشالا حتما تشریف بیارید😍 هسیم خدمتتون  کدوم شهرین

خیلی ممنونم محبت دارین

من مشهد هستم

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️