2777
2789

دیروز یکیشو انجام داد شب موقع خاب حالم اصلا خوب نبود حالم بد شد حالت تهوع انگار نفسم قط میشد گریم میگیرفت میرفتم سمت شوهرم نفسم بند میومد معده درد شدید سرگیجه حالا دوتا دیگش مونده یکیش باید حمام کنم باهاش الان یکیشم با مو خاک کنم قبرستون شوهرم میگ باید انجامش بدی سید آشنای مادرشوهرمه اون برام دعا گرفته میگ دخترمم مث تو بود ابن سید خوبش کرد چیکار کنم میترسم انجام بدم بدتر شم از یه طرفم شوهرم میگ باید انجام بدی حتما چه کنم؟؟شبا تا صب خاب ندارم دارم از بین میرم شب سوره بقره صوتی گوش دادم یکم یهتر شدم ترس تو وجودمه شبا چشامو نمیتونم ببندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه پیش دعا گرفتم گفت باید خاکش کنی  یه کوچولو با شوهرم مشکل داشتم الان چند ماهه شدیم دشمن خونی هم 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

والا شما باید بری روانشناس اینا که میگی علائم افسردگیه.  ولی انجام بده من دیدم کسایی که اول حالشون بد شده چون معتقد بودن جن ها زابراه شدن بعد خوب شدن ولی واقعا نمیدونم حقیقته یا نه .‌ولی نصفه نباید ول کنی تا جایی که من میدونم و شنیدم