2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا آخه یکم سختمه دوست ندارم تا وقتی پیجم رشد نکرده چهرم مشخص باشه 

مردم بیشتر جذب اونایی میشن که چهره‌اشون مشخصه اینو نمیشه انکار کرد

اینو هم نمیشه گفت که بدون چهره نمیشه میشه ولی به نظرم سخت‌تره مگر اینکه محتواهات اونقدر جذاب باشن که خوب پبجت بره بالا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره  باید خیلی فک کنم الکی دست بکار نشم

اول مشخص کن مخاطب هدفت کیه بعد باتوجه به اون یه موضوع انتخاب کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برای چی می خواد مالیات بگیره مگه اینستا مال دولت هست؟خیابون نیست که آسفالت کنه و آشغال هاش رو جمع کن ...

دیگه اینشو نمیدونم اما میدونم باید از هر طریقی جیبمون رو خالی کنن قانون جیب خالی کردنه

چندبار خواستم آنلاین شاپ بزنم ولی نمی‌دونم چی خوبه

تاپیک این کاربر رو بخون

@shopp  

خودشم تو تاپیک گفته برای انتخاب محصول باید یه چی انتخاب کنی یا ارزون و کاربردی باشه یا جدا از قیمتش خوشگل و خاص باشه

و اینکه بالا بردن آنلاین‌شاپ اصلا فکر نکن از بلاگری آسون‌تره همونقدر سخته شاید حتی بیشتر هم سخت باشه و اینکه میتونی بلاگری و آنلاین‌شاپ رو ترکیب کنی اینجوری پیش ببری فکر کنم اعتمادسازی و ارتباط برقرار کردن با مشتری هم راحت‌تر بشه

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت فک کنم دخترای جوون تعدادشان بیشتره

الگوریتم اینستا رو هم یاد بگیری راجبش انگلیسی سرچ بزنی به یه سری اطلاعات کلی میرسی

دیگه اینشو نمیدونم اما میدونم باید از هر طریقی جیبمون رو خالی کنن قانون جیب خالی کردنه

گنده ها و پولدارا از مالیات معاف هستن کارگر و معلم و بازنشسته با چندر غاز حقوق باید مالیات بده

مرسی از راهنماییت عزیزم ❤️ حتما میخونمش❤️

خواهش می‌کنم 

موفق باشی