2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
ببینید ریشه وسواس در قلب داغه یکی هم وغم وفکر خیال زیاد داشتید 

خب همین من خیلی فکر خیال میکنم  زندگیم کلا فلج شده  از بس فکر خیال دارم   شدم مثل روح متحرک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین من خیلی فکر خیال میکنم  زندگیم کلا فلج شده  از بس فکر خیال دارم   شدم مثل روح ...

توکل وتوسل به خدا ،اوبا شماست هرکجا که باشید در تمام مشکلات دست خدا رو پشت سرتون هست ایمان قلبی داشته باشید حتما کمک خواهد کرد

توکل وتوسل به خدا ،اوبا شماست هرکجا که باشید در تمام مشکلات دست خدا رو پشت سرتون هست ایمان قلبی داشت ...

فال خوب بزنید همه چیز رو حتی تصادف ،بیماری،فرزندد لجباز ، همه اینها حکمتی دارند 

توکل وتوسل به خدا ،اوبا شماست هرکجا که باشید در تمام مشکلات دست خدا رو پشت سرتون هست ایمان قلبی داشت ...

ی مدت چله  یاسین برداشتم خوب شدم اما باز  دوباره آمده سراغم

ی مدت چله  یاسین برداشتم خوب شدم اما باز  دوباره آمده سراغم

حدیث کسا ،زیارت. عاشورا،در روزهای از هفته که جایزه بخونید ،با امام زمان در طول روز چند دقیقه درد دل کنید. ، 

فلسفه تمام مشکلات اینه که ما رو به سمت خدا برگردونن

سلام دوست عزیز 

اگه این حالتا رو بازم دارین

به نظرم به طب سنتی ها برین

عطاری دارن و چیزایی میدن که واقعا کارسازه

میتونی امتحان کنی البته میتونی یه سر بری ببینی چی میگن

البته پیش کسی برو که واقعا کاربلد باشه و باتجربه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا