2777
2789
عنوان

همسایه مون مدام دعوا دارن

142 بازدید | 40 پست
سلام خانمای عزیز یه همسایه داریم یه زن و شوهرن با یه بچه! مدام این زن و شوهر با هم دعوا میکنن و داد و جیغ! البته دعوا کردنشون که به خودشون مربوطه ولی مشکل این جاست که نصفه شب مثلا ساعت دو نیمه شب مرده شروع میکنه به داد زدن، خداییش قلبم میاد تو دهنم. یا مثلا ظهر وقتی خوابیم دعوا می کنن. یه روز خونه تنها بودم زنه شروع کرد به جیغ زدن و انگار چیز پرت می کرد. داشتم سکته می کردم. شوهرم راضی نمیشه با شوهرش حرف بزنه و منم در حد سلام علیک زنه رو میبینم. شما راهکاری به ذهنتون میرسه؟
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامه بندازین خونشون
👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
خیلی محترمانه بهشون تذکر بدین؛ بالاخره این حق همه است که آرامش و آسایش داشته باشن؛ خدا را بر آن بنده بخشایش است، که خلق از وجودش در آسایش است؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خخخخخ تو نامه بنوس صداتون خیلی پایین میاد یا بگو تا بالا هم میاد که متوجه نشن شما بودین
👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
مامان نیلا بخدا من اصلا نمیخوام ناراحتشون کنم ولی تا حالا با صدای داد و بیداد از خواب پریدین؟
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
مطمئن باشید اگر محترمانه و بدون غرض ورزی صحبت کنید، هیچ اتفاقی نمیفته؛ این حق قانونی شماست و نباید ازش کوتاه بیاین؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
وقتی دارن دعوا میکنن بکوب به دیوار.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس