2777
2789
عنوان

همسایه مون مدام دعوا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 40 پست
وقتی خیلی زیاد تکرار میشه چاره ی دیگه ای نمیمونه اخه من رو بچه ها خیلی خیلی حساسم زن و شوهر فرق میکنه من میگم زنه نهایتا میذاره میره میتونه یه کاری کنه اما بچه ها نه خیلی بی پناهن.اینقد تو گوش مامانم خوندم که رفت صحبت کرد خودشم قبول داشت خیلی بچه رو میزنه به خدا گریه میکردم صدای بچه میومد
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی نیکا جان، بچه خیلی مظلوم تره این وسط! حالا این همسایمون که دعوا میکنن، بچه شون صداش در نمیاد، کلا بچه رو که میبینی انگار اعصاب نداره، بی حوصله است
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
ما هم همین مشکلو با همسایه بالاییمون داشتیم ٢٤ ساعته. یه زن و شوهر جوون بی بچه و البته بیشتر سر و صدا و حیغ و فریاد مال خانم بود خدا رو شکرررر خانمه رفت خارج برای تحصیل و فعلا آقا تنهاست و ما راااااحت و آسوده
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "