2777
2789
عنوان

کیا شامپو بدن comeon استفاده می کنن؟

367 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان 

ازش راضی هستید ؟

من چند وقته دارم ازش استفاده می کنم حس می کنم پوستم خیلی خشک شده گفتم شاید دلیلش همین شامپو باشه 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

نه تاحالا استفاده نکردم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوینده صورتش رو خریدم،راضی نبودم،لاک پاککنش خوبه

بنظرم هنوز جای کار داره و من دیگه برای پوستم کامان نمیخرم چون حساس و خشکه پوستم🌝🌱

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
چی استفاده کردید تا الان که خیلی راضی بودید ؟

شامپو بدن اکتیو و مای،بانتا،عالی هستن💗💕🍃

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من شوینده صورتش رو خریدم،راضی نبودم،لاک پاککنش خوبه بنظرم هنوز جای کار داره و من دیگه برای پوستم کا ...

چی استفاده کردید که راضی بودید عزیزم!؟من از مرطوب کننده و آبرسانش هم راضی نبودم

شامپو بدن کامان؟

من اکثرا اکتیو و اوه میخرم 

این سری رفتم یه سوپری هیچکدومو نداشت یه دونه عجله ای برداشتم مارک  سی رین حتی تا حالا  اسمشم نشنیده بودم بعد که استفاده کردم خیلی خوشم اومد خوشبووو بدنم نرم میکنه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
شامپو بدن کامان؟ من اکثرا اکتیو و اوه میخرم  این سری رفتم یه سوپری هیچکدومو نداشت یه دونه عجل ...

آره عزیزم شامپو بدنشه.قبلا شون استفاده می کردم خیلی راضی بودم این سری تو فروشگاه با رایحه شیر و نارگیلشو دیدم از بوش خوشم اومد خریدم مثل اسب پشیمونم.اگر هر روز حمام کنم مثل مار پوست میندازم دیگه 😣

آره عزیزم شامپو بدنشه.قبلا شون استفاده می کردم خیلی راضی بودم این سری تو فروشگاه با رایحه شیر و نارگ ...

اخی😅 حالا یه دونه دیگه بخر اینو هر روز استفاده نکن یا بعدش لوسیون بزن حتما 

شامپو بدنهای بخر که حالت کرمی دارن اونا برای پوست خشک خوبه

چیزی نخر که توش دونه های اسکراب داشته باشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چی استفاده کردید که راضی بودید عزیزم!؟من از مرطوب کننده و آبرسانش هم راضی نبودم

کلا کامان نخر🌝🌱💗

شامپو بدن گفتم چیا بخری،آبرسان لافارر من راضیم سه روزه خریدم،آبرسان سیمپل با اینکه طرفدار زیاد داره ولی بشدت به من سوزش خارش داد،آبرسان سنت ایوز هم خیلی خوبه