2777
2789
عنوان

لطفا فقط متاهلا وارد تایپک بشن

936 بازدید | 61 پست

سلام

دوست روز پیش یکی از دوستانم ی حرفی ی من زد این چند روز خیلی درگیرم

گقت میخوام طلاق بگیرم گفتم براچی شما که خیلی زندگی خوب و مرفهی دارید

گفت حقیقتا شوهرم خوبه، زندگیم خوبه ولی ش. هرم از نظر جنسی برای من وقت نمیذاره

گفتم چطور گفت خودش ارضا میشه ولی تاحالا منو ارضا نکرده خودش ارضا بشه میره دیگه ب من اهمیت نمیده هفته ای یکبار رابطه داریم و منم نیازای خودم رو دارم

منم متاهلم ولی تاحالا ب مسائل جنسی نسبت ب خودم اهمیت ندادم

ولی ازین طرفم ناراحتم ک دوستم برای این موضوع میخودد جدا بشه

بخدا اینقدر شوهرش خوبه وضع مالیشم خوبه نجیب پاک

بنظرتون این مسائل چقدر تو زندکی مهمه؟؟ 

راهنمایی  و نصیحتی؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمه خیلی هم مهمه،ولی واقعا چه کم عقله برای این میخواد طلاق بگیره،چرا نمیرن پیش سکسو لوژی چرا شوهرشو تشویق نمیکنه که کلیپ فیلم مهارت رابطه ببینه یا خودش راجب نیازش حرف نمیزنه

یه کتاب آموزش مسایل جنسی بخره بده به شوهرش بخونه . مردایی که اطلاعات در این مورد ندارن درست انجام نمیدن و زن رو ناکام ول میکنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم نیاز ج.نسی تو زندگی خیلی مهمه یکی از مهمترین پایه های زندگیه اگه بی اهمیت باشی نسبت بهش دو طرف از هم سرد میشن آخرش کار به جدایی میکشه

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)