2777
2789

دلم یدونه داداش میخاد فقط مخصوص دوران pms

تا میتونیم باهم دعوا کنیم 

انرژیمون هم اصلا کم نشه 

بزن بزن و داد و بیداد و جیغ وداد 

انقد دعوا کنیم در حد بیهوش شدن 

شدیدا نیاز دارم

بخدا خیلی نیاز دارم واقعا دوران سمیه 

باید تخلیه بشم 

وگرنه اعصاب همه رو خورد میکنم 

خودمم نابود میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باحاله

میگیرم داداشمو باهم کشتی میگیریم زورش نمیرسه عصبانیییب🤣

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

داداش خیلی خوبه پشتیبان خواهرشه ولی بعداً موجودی به اسم زنداداش میاد و باعث میشه دیگه داداشت رو نبینی 

من درکش میکنم چون داداشمو دوست داره و از حسادت دلش نمی‌خواد به جز خودش به کسی محبت کنه واسه همین زیاد پیگیرشون نمیشم و دورادور حواسم بهشون هست و آرزوی خوشبختی میکنم 

رفت و آمد هم داریما ، ولی مثل قدیما نیستیم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

نمیگم همه ولی زمونه بدی شده ادم از نزدیکترینها میخوره و میشکنه و شکر خدا من نشکستم و خدا راه حذف کردن اونها از زندگیم رو یادم داد

غصه بی برادری رو نخور چون اکثرا از برادر مینالن

سعی کن مسیرها رو پیاده تند برو

برو باشگاه 

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
داداشتو ی چن روز بهم بده

بیا ببرش 

البته ما ۱۷ سال اختلاف سنی داریم🤣🤣من ۳۰ سالمه

ولی خب میخوام صمیمی باشه احساس تنهایی نکنه😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.