هلن_پار مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15553 عنوان کسی سریال پدرگواردیولا رودیده؟ 91 بازدید | 6 پست فریبا نادری کجای فیلم بود من ندیدمشکلا همین دو فصل؟! دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...! 1402/11/12 | 03:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5261 چطوره خوب هست در مقایسه با پوست شیر؟ من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
هلن_پار مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15553 چطوره خوب هست در مقایسه با پوست شیر؟ اصلا ربطی به هم ندارنموضوعات کاملا متفاوت دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
هلن_پار مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15553 من دیدم ور خم اصلا ازش سر در نیاوردم وای من دو فصل وکامل دیدم اما موندم تو خماری یکم گیج شدم راستشالان چی شد چی نشد و نفهمیدم🥲 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
hoss_st عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 163 ببین من مثل کف دستم. دوس ندارم این فکرو کنی درموردم یا اون تصوراتت. درخواست دوستی رو هم قبول کن کارت داشتم
هلن_پار مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15553 ببین من مثل کف دستم. دوس ندارم این فکرو کنی درموردم یا اون تصوراتت. درخواست دوستی رو هم قبول کن کارت ... مزاحم نشونینی یار تگ میکنم تعلیق بشی دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!