2777
2789
عنوان

خواهرا میشه یکم ارامش بهم بدین؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 62 پست
ببین یه تاپیک اینجا پیدا کردم درمورد جذب خودم دارم انجامش میدم حالمو بهتر کرده‌  شمع و عود خری ...

دلم میخاد برم سرکار یا یکی از علاقه هامودنبال کنم به درامد برسم وسرمم گرم باشه ولی اول از همه میترسم از شکست بعدشم کسیو ندارم حمایتم کنه یه مشت ادمای سمی دورمن که منتظرن یه کاربدی کنم فقط مسخره کنن 

خیلی تنهام خیلی دلم گرفته از همه چی😔😔😔

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
خب این که دلیل نمیشه پولتونو اگه خورده مقصرش اون نیست پیگیری کنید فقط همین دلیلته یانه

پیگیری نمیکنه اصلاانگار نه انگار وقتیم حرفی میزنم میگه توهمش غرمیزنی 

بخدا حرفامو باسیاست ومهربونی بهش میگم ولی هنش شاکیه

قراربود بعد مراسم سال فامیلشون بریم سرخونه زندگیمون تازه مامان وباباش به فکر افتادن خونه تعمیر کنن منم توی بدشرایطیم نمیتونم صبرکنم بیشتر از این هروقتم حرفی میزنم مثل همیشه بحثمون میشه وطلبکاره

اصلا نمیتونم اونروزی رو ببینم که بتونم بااین ادم به ارامش برسم 

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد برم سرکار یا یکی از علاقه هامودنبال کنم به درامد برسم وسرمم گرم باشه ولی اول از همه میترسم ...

غصه نخور منم این ترسارو دارم ولی میگم ب جهنم من تلاشمو میکنم گرفت گرفت نگرفت خودم استفاده میکنم ازشون مهم اینه تلاش خودمو کردم

و اینکه شاید شوهر عاشقی داشته باشی  و خانواده ت دوست داشته باشن و ...

اینو بدون با ارزش ترین دارایی انسان خودشه باید خودت برای خودت کافی باشی بقیه اصن واست مهم نباشن و منتظر حمایتشون نباش 

تک تک کسایی که شروع کردن همشون حامی نداشتن تلاش کردن تا رسیدن 

تو مسیر از جذب و انرژی مثبت استفاده کن 

از فردا ی دفترچه قشنگ جدا کن رو نکات مثبت و منفی خودت متمرکز شو رو خودت کار کن جا نزن از یوتیوب و یا هرجا کسی پیدا کردی که نکات خودشناسی و انرژی مثبتش کمکت کرد استفاده کن بخدا ما فقط خودمونو داریم نمیشه زانوی غم بغل بگیریم و غصه بخوریم این کار ضعیفاس همه زندگیشون همینه بجز اونا که زندگی اعیونی داشتن و لای پر قو بودن 

باید واسه این زندگی قوی بود و تلاش کرد 

هدف گذاری کن تلاش کن تو میتونی به هیچکس تکیه نکن 

سوره واقعه رو شروع کن به خوندن در کنار بقیه کارایی که گفتم

واقعا معجزه بخشه 

کتاب بخون از تو یوتیوب یا نت ورزش کن یا برو باشگاه 

ببین با چیا حال میکنی خودت واسه خودت انجام بده منتظر بقیه نباش 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
خب جدی باهاش حرف بزن حرفاتوروراست بزن تافردانگی چرااینکارونکردم

یه اخلاق خیلی مضخرفی که داره اینه که زود بهش برمیخوره وقهرمیکنه عین بچه دوساله

من دلم میخاد باماشین خودمون بریم بیرون وکارامونو انجام بدیم ولی اقا از رانندگی میترسه هرچی باهاش حرف زدم که کنار بیاد بااین قضه نشد که نشد بهش میگم بده ماشینو من برونم میگه نه میترسم تصادف کنی چیزیت بشه الکی میگه میترسه ماشینش طوریش بشه

امروزم بهش گفتم اگه من ماشین داشتم خودم کارامو انجام میدادم منتظرم نبودم کسی با منت واسم کاری کنه یا جایی ببرم میگه ماشین وسوییچ هست برو کاراتو بکن ولی یه خش بهش بیافته حسابت با کرام والکاتبینه

دلم میسوزه منه احمق از همه چی گذشتم توی زندگی همه جوره باهاش راه میام ولی حاضر نیست ضرر به ماشینش بیافته ایشاالله دزد بیاد ببرش 

غصه نخور منم این ترسارو دارم ولی میگم ب جهنم من تلاشمو میکنم گرفت گرفت نگرفت خودم استفاده میکنم ازشو ...

اره باید همین کارو بکنم 

ممنون از راهنمایی هات عزیزم

یه اخلاق خیلی مضخرفی که داره اینه که زود بهش برمیخوره وقهرمیکنه عین بچه دوساله من دلم میخاد باماشین ...

ماشین مال استفاده ست یعنی خش روماشین نیوفتادن ازخانمش ارجحتره مگه داریم مگه میشه من خودم خانممو راننده کردم 

ماشین مال استفاده ست یعنی خش روماشین نیوفتادن ازخانمش ارجحتره مگه داریم مگه میشه من خودم خانممو رانن ...

دیگه اینم شانس منه یه ادم بی عرضه گیرم اومده که فقط بلده درخدمت خانوادش باشه

دیگه اینم شانس منه یه ادم بی عرضه گیرم اومده که فقط بلده درخدمت خانوادش باشه

بهتره بازبان نیش وکنایه حرف نزنی بدتر لج میکنه سعی کن ازباب احترام ومحبت واردبشی واینکه باحرفات وادارش کنی خودش فرمان زندگیشو دست بگیره مستقل باربیاد

بهتره بازبان نیش وکنایه حرف نزنی بدتر لج میکنه سعی کن ازباب احترام ومحبت واردبشی واینکه باحرفات وادا ...

چجوری وادارش کنم مستقل بشه؟

اگه مستقل نشد اگه زندگیم وتصمیمام افتاد دست بقیه؛ اونوقت چیکارکنم

چجوری وادارش کنم مستقل بشه؟ اگه مستقل نشد اگه زندگیم وتصمیمام افتاد دست بقیه؛ اونوقت چیکارکنم

خب استقلال نداشتن خیلی بده وراهش اینه که اول جداازخانواده زندگی کنیدونهیب بزنی بهش که مردباش وخودت برازندگیت تصمیم بگیر

خب استقلال نداشتن خیلی بده وراهش اینه که اول جداازخانواده زندگی کنیدونهیب بزنی بهش که مردباش وخودت ب ...

متاسفانه قراره تا یکی دوماه دیگه با مادر شوهر وبرادر شوهرم توی یک ساختمون زندگی کنیم😔

چون واسه خونه پدرش خرج کرده باید یه چند سال اول زندگیمون اونجا باشیم

متاسفانه قراره تا یکی دوماه دیگه با مادر شوهر وبرادر شوهرم توی یک ساختمون زندگی کنیم😔 چون واسه خون ...

خب این خبرخوبی نیست نه اینکه باخانواده ش زندگی کنه اصلابلکه این آقااستقلالی ازخودش نداره تافردادرکوران زندگی ازتوکه همسرشی دفاع کنه تصمیم بگیره وعمل کنه