2777
2789
عنوان

شوهرم بد جور خرابم کرد

1802 بازدید | 42 پست

امروز برای رفتن ب دکتر مجبور شدیم بریم تبریز مامانم اینا خونه نبودن رفتیم خونه دایی شوهرم اونجا بد جوری شوهرم خرابم کرد همین جوری یهویی شروع کرد فروش دادن ب منو خانوادم بد دهنه اولشم نیست بگم اولشه پیش مامان باباش پیش مامان بزرگش اینا همیشه منو خراب میکنم از هر لحاظ هم من از شوهرم سرترم بریم خونه هم الکی همه اش قربون صدقعه ام می‌ره فقط خونه خودمون آدم ک میبینه کلا عوض میشه هر چی از دهنش در اومد امروز گفت بهم حتی پا میشد بزنه زن دایی ایش نزاشت من خودمم مریضم 

خودم ۱۷ 

شوهرمم ۲۳ سالشه 

عاشق هم بودیم خیلی عاشقانه ازدواج کردیم ولی نمی دونم چرا اینجوری شده 😭😭

آنقدر گریه کردم چشام قرمز شده 

متأهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به موضوعی پیش اومد فش داد؟

ن وسط مهمونی رفتیم بیرون نوار بهداشتی بخریم مریض شدم رفتیم سوپر مارکت سوپر مارکت آشنا در اومد پسر عموی شوهرم بود شوهرمم قبلاً آبجی این پسرو دوست داشت یعنی دختر عموشو منم گفتم دختره عموت ازدواج کرده گفت آره ۴ ساله منم ناراحت شدم محلش نزاشتم واسه همون

متأهل💍
به این افرادمیگن جوزده یه جورایی تایکی کنارشونه جومیگیرتشون ودچارغرور کاذب میشن وهوایی میشن البته از ...

دقیقا وقتی آدم میبینه اینطوری میشه منم پیش همه قسم میخورم بابا تو خونه اصلا اینجوری نیست چون روزیه زیر بغل سمت چپم خیلی درد میکرد و ورم داشت موقع اسباب کشی هم بودیم گیر داد باید سریع بریم دکتر خیلی دوستم داره می‌دونم ولی نمی دونم چرا آدم میبینن اینجوری میشه خرابم میکنه

متأهل💍
وااا 😐😐 مثلا که چی جلوی بقیه بخواد بزنه، چیو میخواد ثابت کنه. بهش نگفتی چرا جلوی بقیه کوچیکت میکنه ...

نه دیگه باهاش حرف نمی زنم خیلی دلمو شکست ی بارم با مادر بزرگ شوهرم و دایی هاش اینا رفتیم باغ اونجا هم همین ادعا هارو داد من بخشیدم گفت من عصبیم دست خودم نیست ولی الان دلم خیلی شکسته نمی خوام دیگه آشتی کنم 🙂💔

دایی شوهرم یدونه دختر کوچکی داره داشتم با اون بازی میکردم جلو همه گفت خری پدرسگ چرا با بچه بازی می‌کنی 💔

خالم زنگ زده بود گفت شوهرت چیکار می‌کنه گفتم هیچی برای سلامتیت دعا می‌کنه بلند گفت من غلط میکنم من فقط برای سلامتی مامان و بابام دعا میکنم ن کس دیگه ای 💔💔💔

متأهل💍
اون مقصر نیس مقصر شمابید ک زن ی پسر بچه شدید ک هنوز تعادل رفتاری نداره و هنوز توی بلوغش گیر کرده

دقیقا من فقط چون دوسش داشتم قبول کردم واگر ن کسی جز من نمی تونه این زندگی رو تو این سن کم تحمل کنه 💔

متأهل💍
باهاش صحبت کن بگو دوست داری منم همینکار رو باهات بکنم 

نه اگه من خرابش کنم دیونه میشه میزنه ک من همیشه پشتتم چرا منو خراب می‌کنی ولی در حالی که همیشه من پشتشم هم از لحاظ عاطفی هم از لحاظ مالی ولی هیچوقت نمی‌بینه ی عصبی مریضه 🙂

متأهل💍