2777
2789
عنوان

ی تایپک باحس ارامش و دلی

56 بازدید | 7 پست

بچه ها اینجا هرحرفی دارین نسبت بخدا بزنین😍فرض کنید روبه روتونه و میخاد ب حرفاتون گوش بده چی بهش میگین من خودم این👇

خدایا چی‌بگم روسیاتم شرمندتم خیلی گناه همراهمه میدونی ولی چقدر دوست دارم تودیدی براهرکاری بدی کردم چقدر عذاب وجدان دارم ادمیم و خطاکار و نادان توببخش و روبرنگردون ازم دوسم داشته باش تروخدا تودوسم داشته باشی من خوشالم امشب تولدشه🙂خیلی دوسش دارم من اونوخیلی ارزو کردم ازت بیا و بزرگی کن واسه توکار ی لحظع است میتونی این بندتو ذوق زده کنی بیا و رحمتتو ازم دریغ نکن من خیلی دوسش دارم هرکی ندونه تومیدونی حسم چقدر پاک و صادقانه بوده بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی 

خخ این اشکا ذوقمه ها خدایا میگم مامانمو شفا بده باشه:)) توروخدا لطفا خخ نگا دارم ب جون خودت قسمت میدم 😭دارم داغون میشم لطفا حالشو خوب کن 😭😭😭

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

شاید اون چیزایی که آرزوشونو داشتم بهشون نرسیدم اما شکرت که مادرم نفس میکشه یه زندگی بدون دغدغه و آروم دارم

میدونم این آرامشی که بهم دادی جبران همه اون خواسته هایی هست که بهشون نرسیدم و همین آرامش خیلی برام با ارزشه❤