2777
2789
عنوان

یک ماه از عقدم نگذشته حلقم نابود شد

251 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من سه هفته پیش حلقه ازدواج ست گرفتیم برای دست همسرم کوچیک بود طلافروشیه،  یه طلاسازی معرفی کرد ک حلقه رو بزرگ کنه برامون،  با چکش ضربه زد نتونست به سایز برسونه گفت دستگاه میزنم بزرگ میکنم ، ما گفتیم طلا اضافه کن قرار شد فردا بریم بگیریم،  که فرداش دیدیم اقا خودسرانه دستگاه زده بزرگ کرده،  گرفتیم اومدیم دو روز پیش که حلقه رو دیدم،  یه ترک داشت دست زدم دیدم حلقه کلا کج شده،  اینقدر نازکش کرده،  رفتیم پیشش دوباره حلقه هارو گرفت،  برای منم گرفت ک حلقه همسرمو شبیه برای من کنه و بهش طلا اضافه کنه،  بماند که حلقه همسرم هیچ زیبایی نداره اینقد کج و سوهان کشیده،  چون دیده نمیتونه برای همسرمو شبیه من کنه،  گرفته بدون اجاره برای منو پولیش کشیده که برقش بره شبیه اون بشه وااااای اعصابم خرابهههه. تازه طلاهم گفته ۲۸۰ سوت اضافه کرم درصورتی که ۴۰ سوت بیشتر اضافه نشده یک و دویست پول گرفته، تو حلقه هامونم گند زده الان میخوام شکایت کنم خیلییییی پروعه میگه من درست کردم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم 🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به چه حقی دست به حلقه تو زده دیگع؟ حلقه تو یه امانتی بوده دستش فقط اجازه اینکارو نداشته اصلا

اره منم امروز اینقدر داد کشیدم سرش صدام گرفته میگم حلقه من امانی دستت بود میگه نه من کاری نکردم فقط ابکاری کردم گفتم غلط کردی تو قرار بود اون درست کنی نه ک گند بزنی به این میگمن خراب نکردم برو اتحادیه شکایت کن وااااای 

اها،  اره قصدش و دارم ولی میخوام مشابه همین بگیرم اون طلا فروشیه میگه پیدا نمیشه گیر کرذم الان& ...

برو شکایت کن چون دوربینم داره مغازه هاشون میتونی نتیجه بگیری منم حلقه شوهرم تنگ بود دادیم برامون بزرگ کردن اونقدر قشنگ اینکارو کردن اصلا معلوم نیست یک سایز بزرگ کرد ۸۰۰ گرفت

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
برو شکایت کن چون دوربینم داره مغازه هاشون میتونی نتیجه بگیری منم حلقه شوهرم تنگ بود دادیم برامون بزر ...

کاش منم میبرم پیش آشنای خودم حلقمون خراب نمیشد خیلی ناراحتم 

کاش منم میبرم پیش آشنای خودم حلقمون خراب نمیشد خیلی ناراحتم 

حق داری والا ولی حتنا شکایت کن

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔