2777
2789

۷ماه پیش بچم تو ۸هفتگی قلبش ایستاد .رفتم بیمارستان قرص دادن ۱۲ساعت درد کشیدم داغون شدم ۱۲ساعت جیغ زدم از درد دفع نشد آخر کورتاژ شدم.الان ۷ماه گذشته ولی اصلا خاطرات اون روز از ذهنم نمیره همش دردایی که کشیدم جیغایی که زدم یادم میاد گریه ام میگیره.مامانم پیر شد بیچاره چقد اونم گریه کرد برام همسرم پدرم برادرم همشون خیلی اذیت شدن.بچه اول بود که اینجوری شد خیلی حالم بدمیشه همش میاد تو ذهنم.الانم ۴ماهه اقدامم نشده اینم باعث میشه بیشتر عذاب بکشم

عزیزم منم ۱۰ هفته نی نیم رشدش متوقف شد و سقط شد

منم بچه اول بود و شبا تا صب اشک میریختم ولی سپردم ب خدا و گفتم شاید خدابی نکرده دنیا میومد مشکلی چیزی داشت و الان باردارم و ان شالله تا شنبه بغلش میگیرم فقط این مدت ب خودت برس و خودت تقویت کن مطمین باش خدا واسط قشنگترشو میچینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ۱۰ هفته نی نیم رشدش متوقف شد و سقط شد منم بچه اول بود و شبا تا صب اشک میریختم ولی سپردم ب ...

به سلامتی عزیزم.الان ۷ماه گذشته جسمی اوکی ام روحی داغونم.بعد چند وقت مجددیاردار شدی؟

منم دوقلوداشتم یکیش سقط شد یکیشم الان ۱۷ ماهشه هرکاری میکنم فراموش کنم که دوتابوده نمیتونم

متاسفم عزیزم.ولی میدونی درسته سقط خیلی سخته ولی اگه شاید مثلا یه بچه داشته باشی یا شکم دومت باشه راحت‌تر کنار بیای من شکم اول اینجوری شد خیلی تو ذوقمون خورد

به سلامتی عزیزم.الان ۷ماه گذشته جسمی اوکی ام روحی داغونم.بعد چند وقت مجددیاردار شدی؟

من دیگ بیخیال شده بودم دقیقا یکسال بعد همون تاریخ پارسال اتفاقی باردار شدم یعنی باورت نمیشه جواب ازمایشم با بچه قبلی یکی شد

من دیگ بیخیال شده بودم دقیقا یکسال بعد همون تاریخ پارسال اتفاقی باردار شدم یعنی باورت نمیشه جواب ازم ...

ای جان عزیزم.انشالله قدمش خیرباسه.من متاسفانه استرس زیاد دارم هرماه .یکی از عواملی که نمیزاره همینه

متاسفم عزیزم.ولی میدونی درسته سقط خیلی سخته ولی اگه شاید مثلا یه بچه داشته باشی یا شکم دومت باشه راح ...

مهم اینه چقدر ذوقشوداشتی مااصلا دوقلونداشتیم من انقدر ذوق داشتم اصلا باورم نمیشد بچم دوقلوئه کلی وسیله دوتایی خریده بودم همه روپس دادم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بگردم برا دلتون💔

میدونستید بچه هاتون توی بهشت آزادانه هر طرف میرن.هم رواست هست هم تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفتن که این بچه ها رو در قالب پرنده های زیبا و رها تو بهش دیده بودن.یا اینکه از کارکنان بهشت برزخی میشن.به هر حال اونا جاشون خوبه ماییم که جامون بده😉 

ان شا الله دامنتون مجدد سبز میشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ای جان عزیزم.انشالله قدمش خیرباسه.من متاسفانه استرس زیاد دارم هرماه .یکی از عواملی که نمیزاره همینه

عزیزم بسپار ب خدا خیالتم راحت باشه یبار باردار شدی الانم میشی ان شالله ماه دیگ تاپیک بارداریت میبینم

بگردم برا دلتون💔 میدونستید بچه هاتون توی بهشت آزادانه هر طرف میرن.هم رواست هست هم تو برنامه زندگی ...

مرسی عزیزم ممنون.خیلی تجربه سختیه دردش از یه زایمان طبیعی بیشتره ولی آخرش دستت خالیه با یه جسم داغون و یه روحیه ی خراب و خاطراتی که اکه ۱۰ تا بچه بعدش بیاری از ذهنت پاک نمیشه😭

مرسی عزیزم ممنون.خیلی تجربه سختیه دردش از یه زایمان طبیعی بیشتره ولی آخرش دستت خالیه با یه جسم داغون ...

خدا صبرتون بده😔 میفهمم 

به بهشتی بودنش فکر کن.به ارامشش...همه ما قراره بریم اون ور...ولی اونا با حال عالی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫