2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم دلم میخواد😁

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

این کلیپه که تو اینستا زیاد میبینیم تو یه قبیله سیاه پوستن یه چیزیه میاد میرقصه وسط مردم میگه جنه جالبه واسم

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

خونه مادرم محل رفت و امدشونه بعدها فهمیدیم که زیر خونه خالیه و از معادله‌ای قدیمشون بوده شبها وقتی سر روی زمین میذاشتیم صدای پا میومد انگار ده بیست نفررا میرفتن خواهرم به شکل دود سیاه توی خونه دیده بودش و برادرم به شکل یه هاله خاکستری کوتاه قد و اجازه فروش خونه رو نمیدن هروقت اسمی ار فروش خونه اوردیم یه اتفاق بد واسمون افتاده 

خونه مادرم محل رفت و امدشونه بعدها فهمیدیم که زیر خونه خالیه و از معادله‌ای قدیمشون بوده شبها وقتی س ...

چقد بده میدونم چی میگی تجربه ی خونه ی سنگینو داشتم

این کلیپه که تو اینستا زیاد میبینیم تو یه قبیله سیاه پوستن یه چیزیه میاد میرقصه وسط مردم میگه جنه جا ...

همون پشمالوئه؟؟ 😂

اینا شعبدست

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

بچه ها من آدم نترسی ام خیلی دنبال این چیزا میرم ولی حواستون باشه حتی فیلمای ترسناک هم بار انرژی منفی داره 

و یه چیز دیگه دیدم خیلی ها اینجا به احضار روح و اینا علاقه نشون میدن 

اینو بگم احضار روح در واقع احضار جن هست و عواقب بدی داره 

به خاطر کنجکاوی و هیجان سراغ اینچیزا نرین

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !