2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی که اصلا به درد نمیخوره خانواده خیلی خیلی مهمه اولی به نظرم خوبه بیشتر فکر کن

متاسفانه بدجوری  دومی دوست داشتم 

میدونستم حتی هم زمان با ۳ نفر  دختر در ارتباطه

میدونستم که میره پارتی با دخترا بازم حاظر بودم قبول کنم

چون واقعا کور و کر شدم

فقط بگین جواب منفی بدم یانه  داغونم  خیلی الانم دارم گریه میکنم پسره رو قبلا دیدم فقط در ...

اگر نمیتونی و نمیخوای کلا ی مدت بیخیال شو . چون معلومه دلت پیش یکی دیگست و خب هرکی بیاد باز شما نمیتونی و اذیت میشی.

اون آقا که شرایطش خوب نبود اما شما برا علاقه گفتین پاش وایمیستی  خودش کاری کرد براتون؟ 

نگاه شخصیت و پول مهمه ولی خب خود خانواده پسره هم مهمه که اینطور که گفتی زباد خانواده جالبی نداره نمیگم قبول کنی یا نه ولی من به جات بودم این ریسک و نمیکردم چون مرده یه بار ازدواج ناموفقی هم داشته 

متاسفانه بدجوری  دومی دوست داشتم  میدونستم حتی هم زمان با ۳ نفر  دختر در ارتباطه می ...

گآهی ب خواطر قیافه و جذابیت پسر هم هست که عاشقش میشی و فکر میکنی این یه عشق واقعی ولی از رو هوس من خودم تو فامیل دیدم با عشق ازدواج کردن اما پسر ب خواطر شرایط مالی بد خوانواده دختر بهش سر کوفت میزنه

۲۰ سالمه من واقعا شغل آزاد دوست ندارم تا حلا هم کسی هیچوقت طعنه داداشمو نزده بود من داداشم دنیا بود ...

سلام عزیزم. ایشااله ک هر چی به صلاحته پیش بیاد. به اون اولی ک میگی عاشقش بودی اصلا فکر نکن چون خیلی ریسک بزرگی بوده برات از طرفی وقتی اونحور طرز فکری هم داشتن نمیتونی باهاشون زندگی کنی و خیالت راحت باشه بهت طعنه نمیزنن. در مورد دومی هم شرایطش خوبه ولی دوری برای ی دختر خیلی بده، من کلا 1ساعت ونیم با شهر خودمون فاصله دارم ولی خیلی وختا میگم ای کاش نمیومدم ی شهر دیگه. دوری از خانواده سخته، تا دور نشی درک نمیکنی. ما هر لحظه شوهرم اراده میکنه میریم خونه باباش یا حتی از کنار خونشونم رد میشیم میگم خوشبحالت آدم تو جایی ک به دنیا اومده فقط آرامش داره. سن ت زیاد نیس و قطعا بازم مورد پیش میاد.بنظرم تصمیمت درسته ولی نه بخاطر قیافه ش. چون خیلی چیزای مهمتری هم هست

متاسفانه بدجوری  دومی دوست داشتم  میدونستم حتی هم زمان با ۳ نفر  دختر در ارتباطه می ...

اگه شخصیتش اینجوری بوده مطمینا یه روز خوب باهاش نخواهی داشت و هر روزت خیلی خیلی بدتر از این روزهاییه که غصه نخواستنشو میخوری به خدا توکل کن وازش کمک بخواه

اگر نمیتونی و نمیخوای کلا ی مدت بیخیال شو . چون معلومه دلت پیش یکی دیگست و خب هرکی بیاد باز شما نمیت ...

عزیزم آقا خانوادش خیلی  اصرار داشتن

خودش نه 

این مطمئن نیستم ولی شنیدم پسره گفته این همه دوست دختر دارم کارامو میکنن و سرویس میدن زن برا چیمه

خانواده اش خواستن اما قبل اینکه بفهمه داداشم مشکل داره

متاسفانه دوسش دارم ولی خیلی بد کردن آجی بنظرت این دومی چکار کنم فردا رو وقت دارم هرچی فکر میکنم به ...

ب نظرم قبول کن چون خوشبخت میشی ب نظر خودت کیس بهتری برات در آینده میاد یا نه همین خوبه بعدم میگی داداشت مریض اسن مردم ذهن مریض نمیتونن کنار بیان گاهی مهم خوشبختیت پس قبول کن