2777
2789
عنوان

واسه بچه دار شدن پشتم باد خورده😪😪

1989 بازدید | 102 پست

خیلی دوست دارم دو تا بچه نیداشتم ولی الان بچه اولم ۶ سالشه و دیگه انقدر کار دارم و برنامه که فکر نمیکنم دیگه باونم بچه دار شم😞همش میگم کاش پشت هم آورده بودم، الان هم برنامه مهاجرت داریم هم سرکار میرم هم همسرم اصلا نیست خونه که بتونه حمایت کنه خم مادرم پادرد کمردرد داره ( چند سال پیش نداشت و الان اصلا نمیتونم کمک بگیرم ازش)..نه حمایتی دارم نه وسط این مهاجرت میشه بچه دار شد. فکر کنم دیگه قسمت به تک فرزندیه..ولی کاش پشت هم اورده بودم. گرچه اون موقع هم از نظر بدنی اصلا نمیکشیدم ولی باز انگار اوضاع بهتر بود

شما بودید چه میکردید؟خیلییی دوست داشتم بچه هام حداقل دو تا باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی خیلی کمه بعدا پشیمون میشی

سال دیگه دارم از ایران میرم.هر جور حساب میکنم اگه بچه دار شم اون موقع یه نوزاد دارم. چطور ۲۰ ساعت با نوزاد تو درواز باشم؟میدونم اون موقع به غلط کردن میفتم😪اونورم که اصلاااا نمیشه. برسم باید برم دانشگاه😭آشنا و کسی هم نیست کمکم کنه. دست تنها. یعنی موندم لای در قشنگ😞

اتفاقا فاصله سنی ۶ یا ۷ سال خیلیم عالیه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

منم قرار بود سومی رو بیارم.به خاطر بچه هام.البته خودمونم دوست داشتیم.شرایط مالیمونم خوبه خداروشکر .قرار بود خونه بخریم.میگفتم میارم سومی رو.اما خیلی گشتیم.دیدیم با دو تومن نمیشه یه خونه خوب بخریم.بیخیال شدیم😔.اصلا دیگه دلم نمیخواد بیارم.میخ‌وام مستاجر باشم.با سه تا بچه که نمیشه .خودم خیلی ناراحتم.اما دیگه قیدشو زدم

اتفاقا فاصله سنی ۶ یا ۷ سال خیلیم عالیه

مهاجرتو چه کنم؟با نوزاد کجا برم.اونورم برم نمیشه به فکر اقدام بود حداقل تا دو سه سال چون دانشگاه باید برم صبح تا شب درس و کار و کشور جدید و مدرسه پسرمو..😮‍💨