2777
2789
عنوان

تنها زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 62 پست
تنهایی میخوابی خواب بد نمیبینی؟

تنها نمیخوابم، گاهی که شب ها تنها میشم، با چراغ روشن میخوابم،یا در حال فیلم دیدن خوابم میبره، یه کم شبا میترسم😬

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نمیخوابم، گاهی که شب ها تنها میشم، با چراغ روشن میخوابم،یا در حال فیلم دیدن خوابم میبره، یه کم ...

من روزم چراغا روشن میخوابم تو عالم خواب و بیداری خوابای عجیب میبینم وای بحال شبم ینی فوبیای تنها خوابیدن دارم 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
من روزم چراغا روشن میخوابم تو عالم خواب و بیداری خوابای عجیب میبینم وای بحال شبم ینی فوبیای تنها خوا ...

به نظرم آدم مجبور باشه عادت میشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

به نظرم آدم مجبور باشه عادت میشه

من تقریبا ۹ ماه رفتم خونه خودم اولاش شوهرم صبح زود می‌رفت میترسیدم کم کم خوابیدم ولی مدتهاست خوابای عجیب تو عالم خواب و بیداری میبینم تا تاپیکم نوشتم چیا الان صبح زود رفتن شوهرم و تنها خوابیدن صبح برام شده کابوس

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

سلام دلیل اینکه تومجردی میخواین جدا بشین ازپدرومادرتون چیه؟ پدرومادرتون موافقن شما تنها زندگی کنی؟خدای من اگه دختر منم بخواد همچین کاری کنه من چه خاکی توسرم بریزم ؟ شبا دوست نداره تو اتاق خوابش بخوابه تو حال می‌خوابه همش فکرم پیششه نترسه یوقت سردش نشه گاهی وقتا میرم پیشش میخوابم .اگه مجبور نیستین نکنین اینکارو دنیایی دلواپسی میندازی تودل پدرو مادرتون

من تقریبا ۹ ماه رفتم خونه خودم اولاش شوهرم صبح زود می‌رفت میترسیدم کم کم خوابیدم ولی مدتهاست خوابای ...

البته ک انقد کسی عاشق خودم نشده فک میکنم زیادم طوری نیستا😂😂😂💔

سلام دلیل اینکه تومجردی میخواین جدا بشین ازپدرومادرتون چیه؟ پدرومادرتون موافقن شما تنها زندگی کنی؟خد ...

مجردم ولی خب اونقدری گلیم خودمو تونستم از اب بالا بکشم که خونوادم ازم مطمعنن مخالفتی نکردن باهام گفتن زندگیه خودته 

میترسن دلشون گرفته ولی خب حرفی نمیزنن

منم بغض بابام آشوبم کرد

چیزی نگفت جلومو بگیره فقط گفت چیزی لازم داشتی بهم بگو بابا💔

خداروشکر که دختر مستقل وخودساخته ای هستی عزیزم .قصد نصیحت ندارم معلومه خانواده ی خوبی داری.حیف نیس دیگه کجا میتونی همچین منبع محبت واقعیی  پیدا کنی .نمیدونم سلاح کار خویش خسروان دانند ولی عزیزم خانواده مخصوصا پدرومادر تکرار نمیشن اگه مجبور نیستی ولزومی هم نداره اینکارو نکن .

اره دقیقا، فقط فیلم میبینم، تنهایی پیاده روی میکنم، تنها میرم کافه، و تنها تو خونه جلو آینه میرقصم و ...

تنهایی یه سبک زندگیه😁✌️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎