تنها نمیخوابم، گاهی که شب ها تنها میشم، با چراغ روشن میخوابم،یا در حال فیلم دیدن خوابم میبره، یه کم شبا میترسم😬
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
من روزم چراغا روشن میخوابم تو عالم خواب و بیداری خوابای عجیب میبینم وای بحال شبم ینی فوبیای تنها خوا ...
به نظرم آدم مجبور باشه عادت میشه
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
من تقریبا ۹ ماه رفتم خونه خودم اولاش شوهرم صبح زود میرفت میترسیدم کم کم خوابیدم ولی مدتهاست خوابای عجیب تو عالم خواب و بیداری میبینم تا تاپیکم نوشتم چیا الان صبح زود رفتن شوهرم و تنها خوابیدن صبح برام شده کابوس
دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
اره دقیقا، فقط فیلم میبینم، تنهایی پیاده روی میکنم، تنها میرم کافه، و تنها تو خونه جلو آینه میرقصم و ...
تنهایی یه سبک زندگیه😁✌️
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎