2777
2789
عنوان

تنها زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 62 پست
همینکه سعی کردی و تا الان ادمی بودی که رو پایه خودت وایستادی و کار کردی به این میگن  مستقل بودن ...

قبل تر ذوق داشتم خودم بتونم همه زندگیمو جوری ک خودم دوس دارم بسازم و زندگی کنم

ولی الان فک میکنم زندگی لحظه ایه که مامان چاییو خوراکی میاره دور هم جمع میشیم فیلم ببینیم...بغض نمیزاره بنویسم..انساس بدم بخاطر اینه که نمیدونم چی درسته چی غلط

۲۶ سالمه  نمیدونم از همین میترسم

منم دلم یه حالی شد برات نکن لاقل صبر کن شاید اونیکه مورد نظرته پیداشد ازدواج کردی اونوقت مستقل شدنت واقعیه اخه چرا شبانه روز تنهاباشی روحیت بهم میریزه مگه اینکه افسردگی داشته باشی یه حدیثم داریم که میگه تنها خوابیدن دایمی جنون میاره البته نمیدونم ازکیه فقط تو ذهنم مونده بود

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سالها ارزوم بود ولی حالا میترسم میترسم تلاشام پوچ باشه تنها بمیرم

بذار خواهرانه بهت بگم 

اگه قراره همشهریشون بمونی جدا شو ی مدت بعد عادت میکنی

اگه قراره بری شهر دیگه این اشتباهو نکن

من تجربه کردم دوران کرونا چون پرستار بودم خونه ی جدا گرفتم و وحشتناکه یه تنهایی عجیبی ی احساس غم بدی میاد سراغت برای من اینجوری بود حتی از شدت غم شبا چند بار از خواب بیدار میشدم تازه چند شب اول و ک کلا میترسیدم بخوابم تنظیم خواب و غذام و همه چی بهم ریخت افسردگی گرفتم حتی کارمم ول کردم

ولی بستگی ب خود طرفم داره

وای چقد درون گرایی من دوس دارم هر روز مهمونی باشم و مهمون بیاد🤣

جااان، همیشه به شادی و مهمونی  😍

من میمیرم تو شرایط های این طوری😁

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من دانشگاه شهر غریب خوابگاه بودم احساس میکردم د حق مامانم طلم کردم اخه چه گناهی کرده ۲۶سال لحطه به لحطه بزرگ شدنتو دیده و پیشش بودی حالا تنهاشون بداری فقط نرو 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
می تو🙂 سالی یه بارم بخوام برم مهمونی یا مهمون بیاد حس میکنم زیاده😬

اره دقیقا، فقط فیلم میبینم، تنهایی پیاده روی میکنم، تنها میرم کافه، و تنها تو خونه جلو آینه میرقصم و میخونم😁

اونقدددهههه کیف میده😂

کلاس زبانم میرم البته. 

هزااار سال میتونم اینطوری زندگی کنم و. کییییف کنم😍

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اگه خانواده خوب داری. پدر و مادر خوب داری آرامش داری زندگیتون خوبه نه برا چی جدا بشی؟ کنار هم لذت از زندگی ببریدولی اگه خونه پدرت آرامش نداری و مدام جنگ و دعوا ست و استرس و اضطراب جدا شو برو به آرامش برس

بستگی به روحیت داره من که اصلا شب تنها نمیتونم بخوابم واقعا سخته برام الان که ازدواج کردم دلم خیلی برا خونمون تنگ میشه هرچند زود زود سرمیزنم

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
اره دقیقا، فقط فیلم میبینم، تنهایی پیاده روی میکنم، تنها میرم کافه، و تنها تو خونه جلو آینه میرقصم و ...

تنهایی میخوابی خواب بد نمیبینی؟

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
اگه خانواده خوب داری. پدر و مادر خوب داری آرامش داری زندگیتون خوبه نه برا چی جدا بشی؟ کنار هم لذت از ...

نه اتفاقا بخاطر خوبیشون نمیتونم برم دلم اروم نمیشه

امروز گفتم بابا دیگه کم کم میرم

بغض کرد... هزار تیکه شدم

نه اتفاقا بخاطر خوبیشون نمیتونم برم دلم اروم نمیشه امروز گفتم بابا دیگه کم کم میرم بغض کرد... هزار ...

واااا.... بیکاری خوشی زده زیر دلت برا چی جدا شی؟ خدا برات نگهشون داره ... بمون پیششون زندگی تو کن تنها میخوای زندگی کنی که چی