2777
2789
عنوان

حال و هوام خیلی عجیب شده

625 بازدید | 65 پست

بعد مدت ها اومدم تو سایت تا حسمو با شما هم به اشتراک بزارم،شاید نظری،راهنمایی...هرچی

تو مدت اخیر اتفاقات عاشقانه زیادی دورم دیدم.

حقیقتا امشب با اینکه عاشق کسی نیستم ولی چنین حسی دارم که انگار دلتنگم دلتنگ کسی که اصلا نمیدونم چیه و کیه،میدونی انگار دلم یه آدم جدید میخواد تو زندگیم یه آدمی که بتونم دوسش داشته باشم و خاطره سازی کنم،با اینکه شرایط چنین چیزی مهیا نخواهد شد و نیست...واقعا ممکنه دیدن و شنیدن چنین چیزی براتون عجیب باشه.

فارق از چنین قضیه ای چند وقتیه دلم میخواد فقط برای یه نخ سیگار کشیدن رو تجربه کنم.

نمیدونم جریان این احساسات درونیم چیه 

و البته دیروز یکی از دوستام به این موضوع اشاره کرد که دیگه مثل قبل نیستم انگار اون شوق سابق تو من دیده نمیشه اما خودم چنین فکری نمی کردم

حالا نظر تو چیه؟

این کاربری دست یه اکیپه!^^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وقت از خدا دورتر میشم اینجور حسی میگیرم شاید تو اون خلأیی که حس میکنی همین برا همین باشه

و اینکه میدونم زمانی حالم بهتر میشه که با خودش یا امام زمانمون حرف بزنم اصلنااا خیلی خوب دواییه

چجوری تونستی برگردی پیش خدا؟ چیکار کنم:)

نمیدونم ما شرایطمون فرق دارع قطعا ولی مثلا هر وقت خیلی دیر به دیر باهاش حرف میزنم یا چمیدونم نسبت به کارایی که کفته انجام بدیم بی توجه تر میشم حالم گرفته میشه ولیااا فقط کافیههه یقدم باز سمتش بر دارم بیام باهاش حرف بزنم یجوری ارومم میکنه که هیچ کی نمیتونه 

من ۷ماهه کات کردم از ی رابطه‌ای اومدم بیرون که هیچوقت حتی احتمال تموم شدنشم نمی‌دادم و بهم خیانت کرد :) از وقتی تموم کردم اینجوری شدم.. الان ۱۰ماهی می‌شه ی همچین حسی دارم

من ۷ماهه کات کردم از ی رابطه‌ای اومدم بیرون که هیچوقت حتی احتمال تموم شدنشم نمی‌دادم و بهم خیانت کرد ...

چالشه سختیه برات قطعا ولی بهت قول میدم یجوری میگذره که چند سال بعد میخندی به خودت که واسه کی انقدر از خودت دور شدی♡

میدونی چون ما ادما تو ذاتمونه و فطرتن روحمون خدا رو طلب میکنه  هرچند بعضیا خیلی سعی دارن بگن اینجور نیست ولی انگار دارن با این کار با خودشون مبارزه میکنن منبا ارامش فقط خودشه . به قولی پناه هر بی پناهیه و رفیق هرکسی که رفیقی نداره 

بنظرت اون جریان سیگار رو امتحان کنم یا سعی کنم کلا بیخیال شم؟

اصلااا امتحان نکن اصلا بعدا پشیمون میشی بر اون احساساتی که میخوان تو هر کاری جدیدی رو امتحان کنی و ک زندگیت تنوع داشته باشه غلبه کن بعدا به خودت احساس بهتری میکنی

میدونی چون ما ادما تو ذاتمونه و فطرتن روحمون خدا رو طلب میکنه  هرچند بعضیا خیلی سعی دارن بگن ای ...

من خوشبختانه از اون دسته آدمایی هستم که واقعا به وجودش اطمینان دارم

اصلااا امتحان نکن اصلا بعدا پشیمون میشی بر اون احساساتی که میخوان تو هر کاری جدیدی رو امتحان کنی و ک ...

اگر یه درصدم قصد داشتم با این حرفت عذاب وجدان گرفتم انجام ندم😂