2777
2789

آجیا یه چشمم اشکه یه چشمم خون سر موضوع قبلی

از قبل تایپ کردم 

چون نخواستم بمونه  اینجا نذاشتم سریع میذارم لطفا کامل بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافه مهم نیس  کافیه درحدی باشه که چندشت نشه  این تجربه من بود و الانم اصلا چهرش برام مهم نیست اتفاقا از نظرم زیباس 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بنظرم کیس عالیه 

اونیم ک عاشقشی خودش خانوادش داغونه پشت در پشت خلافکار و زن طلاق دادن بعد از داداش مریض شما ایراد گرفتن باهاش ازدواج کنی دو روز دیگ با صدتا تو سری توام مهر طلاق میخوره تو شناسنامت از من گفتن بود صد درصد از توام گوش نکردن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اونی که رفته دنبال بهانه بوده ، خواستگار فعلیت رو باهاش رفت و امد کن مشاوره قبل ازدواج برید و جواب ق ...

خانوادش  به مسره گفته بودن باید قبول کنی به حدی مصمم بودن که نگو 

سر این موضوع ول کردن

آجی خیلی عاشق اولیم خیلی داغونم آجی هیچی کس توی دنیا طعنه داداشمو نزده بود من دامادمون از اون سطح ...

عشق سمیه ، فراموشش کن ، خانواده ای که به بهانه برادرت اینکارو کردن مطمئن باش اگر برادرت هم حالش خوب بود میگفتن لاغری چاقی دماغت عمل میخواد و چقدر پسره بی اراده و دهن بین بوده که تمومش کرده پس بدون خیلی خوش شانس بودی خدا نجاتت داده