2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که قیافت روندیدم🥺🥺🥺

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
چشمو ابروم ک مشخصه  بینی و لبم کوچیکن پوستم سفید موهام خرمایی و بلنده  درکل معمولیم بنظر ...

قیافتو توصیف کردی منم باچشوابروت تصورت کردم واقعا قیافه جذابی داره شایدمعمولی باشه ولی ادم جذبت میشه. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

دیشب بدترین شب زندگیم بود 
از دیشب فقط دو ساعت خوابیدم 
تو اکانت قبلیم شناسایی شدم و بعد تعلیق شدم 
تنها کاری که از دستم بر میومد این بود التماس منم دونه دونه تاپیک هام گزارش بزنن 
خواهش میکنم شمام کمکم کنید نفری ی دونه این تاپیک رو گزارش بزنید تا بترکه 😭😭😭😭😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13079520/کسی-میدونه-قیمت-این-سکه-چند-تومنه

خب خب اول از قد و وزن بگمم قدم ۱۶۸ وزنم ۶۲ ولی توپررر خب چهرمم صورتم ک پهنهه ن گرده ن کشیده  ...

خش ب حالت... چشات مشکیه، واس من عسلی گاهی یشمی میشِ، اصن چشامودوس نمیدارم🤕🤕

قدم ۱۵٠

وزنم48

صورتم گرده پوستم گندمی، گاهیم سفیدمیشه نمیدونم چرا، ابروهام تقریبانازکه، چشمامم عسلیه، بینیمم چجوری بگم سایزش به صورتم میاد، لبامم شتریع البته نه زیادولی انگاردوسه بارپروتزکردم، خخخخخ🤦🏼‍♀️😊

دیشب بدترین شب زندگیم بود 

از دیشب فقط دو ساعت خوابیدم 

تو اکانت قبلیم شناسایی شدم و بعد تعلیق شدم 

تنها کاری که از دستم بر میومد این بود التماس منم دونه دونه تاپیک هام گزارش بزنن 

خواهش میکنم شمام کمکم کنید نفری ی دونه این تاپیک رو گزارش بزنید تا بترکه 😭😭😭😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13079520/کسی-میدونه-قیمت-این-سکه-چند-تومنه