2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر خمیر دندون

673 بازدید | 30 پست

باورم نمیشه واقعا، عروس عمم طلاق گرفته، باهم صمیمی بودیم، ازش پرسیدم چطور شد طلاق گرفتین؟ شما که خیلی خوب بودین باهم، میگه از اول زندگیمون بارها بهش گفتم خمیردندون رو از تهش فشار بده ولی حالیش نشد که نشد، همش از سرش فشار میداد، سر همون دعوامون شد و لج و لجبازی کردیم و هیچ کدوم کوتاه نیومدیم. 🤦‍♀️

مسخره ترین دلیل طلاق که تا حالا شنیدم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

😂😂😂😂😂😂😂 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه جوکه

سرنا امینی تو یکی کلیپاش بازیش کرده

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مردم خل شدن😂اونوقت من هزار و یک دلیل واسه طلاق داشتم بازم مثل احمقا دو سال تحمل کردم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
بشنو و باور نکنه؟!😐

اخه پسرعمم هم به بابام همینو گفته

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

همون بهتر که ادامه ندادن بچه دار بشن بیچاره بچه تو دست دوتا خل و چل بزرگ میشد😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همون بهتر که ادامه ندادن بچه دار بشن بیچاره بچه تو دست دوتا خل و چل بزرگ میشد😑

😂😂😂

اون بهانه بوده 

گاها زوجین اونقدر باهم مشکل حل نشده و اختلاف دارند که سر یه موضوع کوچیک مشکلات پنهان شده قبلی میریزن بیرون ومیشه یه اختلاف بزرگ وغیر قابل حل 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست